Spor yazarı İlhan Erk, koronavirüse yenik düştü...

Spor+yazar%C4%B1+%C4%B0lhan+Erk,+koronavir%C3%BCse+yenik+d%C3%BC%C5%9Ft%C3%BC...
ABONE OL

Erk, salgında hayatını kaybeden ilk spor yazarı olurken cenazenin özel bir ekip tarafından toprağa verileceği öğrenildi.

Spor yazarı İlhan Erk korona virüsle mücadelesini kaybederek yaşamını yitirdi. Daha önce Tercüman ve Güneş gazetelerinde çalışan ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi üyelerinden olan Erk’in ölümü spor basınında büyük üzüntüyle karşılandı. İlhan Erk, korona virüsten hayatını kaybeden ilk spor yazarı oldu.
 
Öte yandan İlhan Erk’in tedavisini yapan bir hemşirenin de virüse yakalandığı ve tedavisinin sürdüğü kaydedildi.
 
Erk’in vefatını sosyal medya hesabından paylaşan TSYD Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir şu ifadeleri kullandı:
 
"Lise 1'de basın sektörüne Tercüman gazetesine ofisboy olarak girdiğimde tanımıştım Ilhan Erk abimizi yıllarca Tercüman Ve Güneş gazetesinde birlikte çalıştık. Pamuk kalbiyle kimseyi kırmaz incitmezdi, sorunlarını hep içine atardı. Çukurova gazeteciler cemiyeti ve Türkiye Spor Yazarları Derneği üyesi olan ilhan abimiz korinavirusten hayatını kaybeden ilk türk gazeteci oldu. Koronavirus nedeniyle tören bile yapamıyoruz. Açımız sonsuz. Ilhan Erk bugün (14 mayıs 2020) sabah özel bir ekip tarafından Kabasakal mezarlığında toprağa verilecek. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun"
 
 
twitter takip