Süleyman Soylu ve Mehmet Metiner arasındaki polemik devam ediyor: 'Kalbinizin tamire ihtiyacı var...'

S%C3%BCleyman+Soylu+ve+Mehmet+Metiner+aras%C4%B1ndaki+polemik+devam+ediyor:+%E2%80%99Kalbinizin+tamire+ihtiyac%C4%B1+var...%E2%80%99
ABONE OL

Dün akşam canlı yayında bir tartışma yaşayan Mehmet Metiner ve Süleyman Soylu'nun atışması sosyal medyadan devam ediyor.

AK Parti eski milletvekili Mehmet Metiner ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında canlı yayında başlayan tartışma sosyal medyadan devam ediyor.
 
CNN Türk’te Semiha Şahin’in sunduğu CNN Türk Masası programında, Süleyman Soylu ile tartışan AKP’li eski vekil Mehmet Metiner’den bir paylaşım daha geldi.
 
 
Mehmet Metiner yaptığı yeni paylaşımda İskender ve vezir örneği vererek Süleyman Soylu’ya imalı bir göndermede bulundu.
 
 
‘İSKENDER’ ERDOĞAN, ‘VEZİR’ SOYLU
 
Sosyal medya kullanıcıları Metiner’in paylaşımında yer alan ‘İskender’i AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘Vezir’i ise İçişileri Bakanı Süleyman Soylu’ya benzetti.
 
BAKAN SOYLU BAKARA SURESİ İLE CEVAP VERDİ!
 
Mehmet Metiner'in bu paylaşmının ardından Süleyman Soylu'dan Bakara sureli bir paylaşım geldi.
 
Süleyman Soylu, Bakara suresinden bir ayet paylaştı.
 
Mehmet Metiner ile canlı yayında tartıştığı anların videosunu paylaşımına ekleyen Bakan Soylu, "Kalplerinde bir bozukluk vardır, Allah da onlardaki bozukluğu arttırmıştır. Yalan söylemeleri yüzünden kendilerine acı veren bir azap da vardır" ifadelerini kullandı.
 
 
Bunun üzerine Metiner de, "Biz fitne ateşini söndürmeye çalışırken siz harlamaya çalışıyorsunuz. O ayeti kerimeyi bana atfen kullanmanız kalbinizin tamire ihtiyacı olduğunu gösteriyor. Resmi danışmanlarınız ve trollerinizle yaptığınız şey size de partimize de davamıza zarar veriyor. Kibir, kalbi bozar" paylaşımını yaptı. 
 
twitter takip