'Tarihi yayın sonrası saldırıların yeni hedefi İsmail Küçükkaya olacak'

%E2%80%99Tarihi+yay%C4%B1n+sonras%C4%B1+sald%C4%B1r%C4%B1lar%C4%B1n+yeni+hedefi+%C4%B0smail+K%C3%BC%C3%A7%C3%BCkkaya+olacak%E2%80%99
ABONE OL

Emin Çölaşan bugünkü yazısında; Ekrem İmamoğlu-Binali Yıldırım arasındaki ortak canlı yayını yönetecek olan gazeteci İsmail Küçükkaya'ya değindi ve ünlü habercinin eleştirilerin hedefi olacağını ifade etti.

Sözcü gazetesi yazarı Emin Çölaşan bugünkü yazısında; Ekrem İmamoğlu-Binali Yıldırım arasındaki ortak canlı yayını yönetecek olan gazeteci İsmail Küçükkaya'ya değindi.

Pazar günü gerçekleşecek olan yayından sonra Küçükkaya'nın eleştirilerin hedefi olacağını vurgulayan Emin Çölaşan, Uğur Dündar'ın çekilmekte haklı olduğunu da ifade etti.

Emin Çölaşan, böyle kritik bir yayından sonra eleştirilmemenin mümkün olmadığını söyledi ve yazısında şu ifadelere yer verdi:

Sevgili okurlarım, bu tartışmayı kimin yöneteceği en sonunda belli oldu. 

Uğur Dündar çekilmekle doğrusunu yapmıştı, tamamen haklıydı. Şimdi önümüzdeki Pazar gecesinden sonra saldırıların boy hedefinin İsmail Küçükkaya olacağı kanısındayım.

Umarım yanılırım ama böylesine kritik bir programı yönetip de eleştiriye, hatta sözlü saldırılara uğramamak asla mümkün değildir. İsmail bizlerden sonra gelen genç gazeteciler kuşağında, en ön saflarda yer alan değerli bir arkadaşımızdır. Pazar gecesi bu işi açık alınla başarmasını içtenlikle diliyorum.

Emin Çölaşan'ın yazısının devamını okumak için tıklayınız

twitter takip