Tartışmalara o da dahil oldu! Turgay Güler'den Fatih Portakal'a çağrı: 'Ben yayınlarım'

Tart%C4%B1%C5%9Fmalara+o+da+dahil+oldu%21;+Turgay+G%C3%BCler%E2%80%99den+Fatih+Portakal%E2%80%99a+%C3%A7a%C4%9Fr%C4%B1:+%E2%80%99Ben+yay%C4%B1nlar%C4%B1m%E2%80%99
ABONE OL

Turgay Güler, Fatih Portakal'ın yayınlamadığı Ekrem İmamoğlu görüntülerini yayınlamak için ünlü haberciye çağrıda bulundu.

Fox Ana Haber bülteni sunucusu Fatih Portakal dünkü yayınında CHP'in İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun Ordu Havalimanı'nda Vali'ye "İtlik yaptı" dediği iddiaları için "Görüntüleri izledim ama RTÜK ceza keser diye yayınlamıyoruz" açıklamasını yapmıştı.

Bu açıklamasının ardından Fatih Portakal sosyal medyada eleştirilerin hedefi olmuş ve "Gazetecilik etiği gereği yayınlamalısın o görüntüleri. Yoksa sen de bir yalana ortak olmuş sayılırsın. Yapılan operasyona sen de katılma" gibi eleştiriler almıştı. 

Hükümet destekçi medya ve vatandaşlar da Fatih Portakal'ı "Madem söz ettin yayınla sansür uygulama" gibi eleştiriler getirirken, Güneş Gazetesi'nin genel yayın yönetmeni Turgay Güler de sosyal medya hesabından Fatih Portakal'a seslenerek "O görüntüleri ver bana. Ben yayınlarım" mesajını yayınladı.

Turgay Güler, Twitter adresinden; "İşte sana teklifim Fatih Portakal.. RTÜK endişesiyle yayınlamadığını söylediğin o rezil görüntüleri ver bana ben yayınlarım. Turgay Güler Yayınlar Bedeli ne olursa olsun Hadi samimiysen gönder..." mesajını paylaştı...

Hükümet yanlısı haberleriyle tanınan Güneş Gazetesi geçtiğimiz Nisan ayında Hakkari'de şehit olan askerlerimiz için Ekrem İmamoğlu'nu suçlayarak "Mutlu musun Ekrem" manşetiyle çıkmış ve büyük tepki çekmişti.

twitter takip