Tıp dünyasının acı kaybı! Cemil Taşçıoğlu son yolculuğuna uğurlandı!

T%C4%B1p+d%C3%BCnyas%C4%B1n%C4%B1n+ac%C4%B1+kayb%C4%B1%21;+Cemil+Ta%C5%9F%C3%A7%C4%B1o%C4%9Flu+son+yolculu%C4%9Funa+u%C4%9Furland%C4%B1%21;
ABONE OL

Koronavirüs ile mücadelede hayatını kaybeden dahiliye profesörü Cemil Taşçıoğlu, sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Türkiye'deki ilk koronavirüs vakasına bakan doktor olan virüs nedeniyle hayatını kaybeden Prof. Cemil Taşçıoğlu son yolculuğuna uğurlandı.
 
İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Dahiliye Profesörü Cemil Taşçıoğlu son yolculuğuna uğurlandı. 67 yaşında hayatını kaybeden Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu için Nakkaştepe Mezarlığı'nda cenaze namazı kılındı.
 
Cenazeye oğlu Onur Taşçıoğlu, ailesi ve yakınları katıldı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında maskeli ve sosyal mesafe korunarak cenaze namazı kılındı. Cenaze Üsküdar Nakkaştepe Mezarlığı'nda toprağa verildi.
 
HABERİ OĞLU DUYURMUŞTU!
 
Acı haberi Taşçıoğlu'nun oğlu Onur Taşçıoğlu sosyal medya hesabından duyurmuştu.
 
Koronavirüs testi pozitif çıkan ve bir süredir tedavisi devam eden Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu, dün hayatını kaybetti. Vefat haberini Taşçıoğlu'nun oğlu Onur Taşçıoğlu sosyal medya hesabından duyurdu.
 
 
Onur Taşçıoğlu'nun paylaşımında, "Canım babam Prof. Dr. Cemil Taşçıoglu' nu kaybettik. Hepimizin başı sağ olsun" ifadeleri yer aldı.
 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cemil Taşçıoğlu'nun vefatının ardından bir paylaşım yaparak, "Cemil Taşçıoğlu Hocamızı kaybettik. Sağlık camiamız, onu hastalığı sırasında tanıyan halkımız üzgün. Dostu olmaktan gurur duyduğum bir hekimdi. Ailesinin, bilim dünyamızın başı sağ olsun. Allah rahmet etsin. Türkiye, bu değerli insanı elinden alan hastalığı yenecek" mesajını yayınlamıştı.
 
Bakan Koca, dün gerçekleşen basın toplantısında 601 sağlık çalışanın da koronavirüs testinin pozitif çıktığını belirtmişti. 
 
twitter takip