TRT Haber muhabirinin canlı yayındaki zor anları! Sular altında kaldı!

TRT+Haber+muhabirinin+canl%C4%B1+yay%C4%B1ndaki+zor+anlar%C4%B1%21;+Sular+alt%C4%B1nda+kald%C4%B1%21;
ABONE OL

Kayışdağı'nda çıkan bir yangını takip etmek isteyen TRT Haber ekibi itfaye helikopterinin suyu üzerilerine boşaltmasıyla zor anlar yaşadı.

TRT Haber kanalının muhabiri Büşra Çelik ve kameraman Hayrettin Kavi, İstanbul Kayışdağı'ndaki yangın söndürme çalışmalarını ekrana taşırken zor anlar yaşadı.
 
İki haberci canlı yayında gelişmeleri aktarırken, o sırada yangın söndürme helikopteri tam üstlerinden geçmesi ve tonlarca suyu boşaltmasıyla sular altında kaldı. 
 
İstanbul Kayışdağı'ndaki yangın söndürme çalışması yapan itfaiye helikopterinin bıraktığı su TRT Haber ekibini canlı yayında yakaladı.
 
TRT Haber muhabiri Büşra Çelik ile haber kameramanı Hayrettin Kavi yangının çıktığı ormanlık alandan gelişmeleri canlı yayınla ekrana taşıyordu. Büşra Çelik çalışmaları heyecanla anlatıyordu. Tam bu sırada üstlerinden geçen helikopterin suyu boşaltmasıyla da Çelik ve Kavi zor anlar yaşadı.
 
Helikopterin bıraktığı tonlarca su ormanlık alana dağılırken göz gözü görmedi.  O anlar TRT Haber yayınına da yansıdı. 
Sırılsıklam olan TRT Haber ekibi, zor anlara rağmen yayını tamamladı. Akıllarda canlı yayında ekrana taşınan o hareketli anlar kaldı.
 
 

 

 

 

twitter takip