Tunç Soyer'den açıklama! O paylaşımı kim yaptı?

Tun%C3%A7+Soyer%E2%80%99den+a%C3%A7%C4%B1klama%21;+O+payla%C5%9F%C4%B1m%C4%B1+kim+yapt%C4%B1?
ABONE OL

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kişisel hesabından yapılan ve kendisini öven paylaşım için bir açıklama yaptı.

İzmir'in CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Twitter hesabından yayınlanan ve kendisini öven paylaşım hakkında bir açıklama yaptı. Soyer, söz konusu paylaşımın Twitter hesabına mesaj girmekle sorumlu bir belediye personelinin kişisel hesabı yerine yanlışla kendi hesabını kullanması sonucu yapıldığını ve çalışanın yaptığı hatanın ardından istifa ettiğini açıkladı.
 
Tunç Soyer'in şahsi hesabından bugün kendisini öven bir paylaşım yapılmıştı. Bu paylaşım iktidara yakın medyada, Soyer'in sahte hesabından kendisini övmek isterken yanlışlıkla resmi hesabından paylaşım yaptığı şeklinde haber olmuştu.
 
Sosyal medyada da benzer yorumların yapılmasının ardından, Tunç Soyer konu ile ilgili bir açıklamada bulundu. 
 
Söz konusu paylaşımın bir personel tarafından hesapların karıştırılması sonucu yapıldığını belirten Tunç Soyer, kendisinin ve belediyenin sahte hesabı olmadığını da sözlerine ekledi.
 
Tunç Soyer şu açıklamayı yaptı:
 
Kişisel sosyal medya hesabıma mesajları girmekle sorumlu bir personel, kendi hesabından attığını düşünerek bir paylaşımda bulunmuştur. Hatasını fark edip sorumluluğu gereği istifasını vermiştir.
 
Tunç Soyer veya İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bir tek sahte hesabı yoktur.  Trol ordusu besleyenlerin bunu anlamasını beklemediğimden, açıklamayı kamuoyuna saygım gereği yapıyorum.
 
 
twitter takip