Türkiye adına bir ilke imza attılar! Demet Özdemir ve İbrahim Çellikkol'u 70 ülkeden izlediler!

T%C3%BCrkiye+ad%C4%B1na+bir+ilke+imza+att%C4%B1lar%21;+Demet+%C3%96zdemir+ve+%C4%B0brahim+%C3%87ellikkol%E2%80%99u+70+%C3%BClkeden+izlediler%21;
ABONE OL

Bu sezonun sevilen dizileri arasında yer alan 'Doğduğun Ev Kaderindir'in başrol oyuncuları Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol Cannes'da düzenlenen MipTV'nin online paneline katıldı.

tv8 ekranlarında yayınlanan “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisinin oyuncuları Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, geçtiğimiz gün bir dijital platform üzerinden gerçekleşen online söyleşide dünyanın 70 ülkesinden yaklaşık 200 katılımcıyla bir araya geldi.
 
Yapımını OGM Pictures’ın yaptığı, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’in üstlendiği, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek, Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı'nın senaryasonu kaleme aldığı ve izleyicilerin ilgiyle takip ettiği “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisi Türkiye adına bir ilke imza attı. 
 
Her yıl Cannes’da binlerce sektör önderini bir araya getiren, televizyon dünyasının en büyük fuarları arasında yer alan MipTV, pandemi sebebiyle bu yılki etkinliğini iptal etmişti. MipTv kapsamında online mecralarda fuar adına etkinlikler gerçekleşirken “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisi oyuncuları da Eccho Rights’ın organize ettiği online panele katıldı.
 
PANEL 70 ÜLKENİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ!
 
Birçok Türk dizisinin yurt dışında lisanslanma ve satışını üstlenen Eccho Rights firması “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisi için online bir toplantı düzenledi. 
 
Panele dizinin başrol oyuncuları Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un yanı sıra Eccho Rights’ın Genel Müdürü Fredrik af Malmborg, dizinin yapım şirketi OGM Pictures adına yapımcı Onur Güvenatam katılırken moderatörlüğünü ise; Prensario editörü Fabricio Ferrara yaptı.
 
70 ülkeden yaklaşık 200 kişiyle gerçekleşen online panel sırasında, Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol dizinin konusundan, karakterlerinden ve karakterlerinin benzer yönlerinden bahsederek katılımcıların sorularını cevapladılar.
 
İbrahim Çelikkol: “Mehdi çok dürüst bir karakter”
 
Mehdi karakterine hayat veren İbrahim Çelikkol, Mehdi’nin aile yapısına değer veren çok dürüst bir karakter olduğunu kaydetti. Saygı, sevgi ve dürüstlüğün Mehdi’nin hayatında öncelikli olduğunu ve hayatı bunun için yaşadığını söyledi.
 Çelikkol, Mehdi’yle arasındaki en büyük benzerliğin ailesine duyduğu sevgi ve yardım odaklı yaşaması olduğunu söyledi.
 
Demet Özdemir: “Hikaye evrensel bir konuyu işliyor”
 
Gerçek bir hikaye olmasının kendilerini diziye daha fazla adapte ettiğini söyleyen Demet Özdemir ise; canlandırdığı Zeynep karakterinin yaptığı seçimlerin herkesin ailesi için yapılabilecek seçimler olduğunu söyledi. Özdemir,  Zeynep’in kendini suçluluk duygusundan kurtarmaya çalıştığını ve kendisinin de bu hikayeyi merakla takip ettiğini ekledi.
 
Özdemir, karantina sürecinde uzun zamandır yapamadığı şeyleri yaptığını, ailesi ve arkadaşlarıyla telefon üzerinden de olsa çok zaman geçirdiğini de belirtti. Dünyaca zor bir dönemden geçildiğini söyleyen Özdemir, bunu olabildiğince pozitif bir şeye çevirmek istediğini ekledi.
twitter takip