Twitter'dan isyan etti! Fatih Portakal: Gerçekten ağlamak istiyorum artık

Twitter%E2%80%99dan+isyan+etti%21;+Fatih+Portakal:+Ger%C3%A7ekten+a%C4%9Flamak+istiyorum+art%C4%B1k
ABONE OL

Fatih Portakal, dün gece Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara sosyal medyadan tepki gösterdi.

FOX Ana Haber sunuculuğundan ayrıldıktan sonra haberciliğe YouTube’dan devam eden Fatih Portakal, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Türkiye'nin İstanbul Sözleşmesi'nden ayrılmasını ve Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın görevden alınarak yerine Şahap Kavcıoğlu'nun atanmasını yorumladı.

Naci Ağbal'ın görevden alındıktan sonra kullandığı ifadeleri "Üstü kapalı mutlululuk gibi" niteleyen Fatih Portal, Merkez Bankası'nın tepesinde yaşanan değişimi şöyle yorumladı:

"Naci bey görevden alınırken şükranlarını sunuyor! Ya sitem var ya da “2 arada 1 derede kalıyordum” demek isteyip “kurtardın beni” diyor.

Üstü kapalı mutlululuk gibi. @Merkez_Bankasi yeni başkana gelince CB’nın sözünden çıkmayacağı kesin. 2. Berat Albayrak vakası umarim yaşanmaz."

Öte yandan Fatih Portakal, Türkiye'nin Erdoğan'ın imzasıyla İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmesine de "Ağlamak istiyorum" diyerek tepki gösterdi.

Portakal'ın Türkiye'nin İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmesiyle ile ilgili yorumu ise şöyle:

"Merkez bankası başkanı sabaha karşı tek bir kararname ile görevden alınıyor. #İstanbulSözleşmesi tek bir kararname ile yine sabaha karşı feshediliyor. Tek bir kişi tek bir imza. Bu kadar. Gerçekten ağlamak istiyorum artık../"

twitter takip