Uğur Dündar ile Yılmaz Özdil arasında çok sert tartışma: Yazıklar olsun sana, karşıma çıkarsan çok fena yaparım

U%C4%9Fur+D%C3%BCndar+ile+Y%C4%B1lmaz+%C3%96zdil+aras%C4%B1nda+%C3%A7ok+sert+tart%C4%B1%C5%9Fma:+Yaz%C4%B1klar+olsun+sana,+kar%C5%9F%C4%B1ma+%C3%A7%C4%B1karsan+%C3%A7ok+fena+yapar%C4%B1m
ABONE OL

Sözcü gazetesi yazarları Uğur Dündar ile Yılmaz Özdil arasında çok sert bir tartışma yaşandı. Özdil'in Twitter'da Sezgin Baran Korkmaz'ın Artı 1 TV'yi kurdurduğu yönündeki iddiası Dündar'ı çileden çıkardı.

Sözcü gazetesi köşe yazarları Uğur Dündar ile Yılmaz Özdil arasında çok sert bir polemik yaşandı.

Özdil, akşam saatlerinde Twitter adresinden kara para aklamak suçlamasıyla hakkında arama kararı çıkarılan, önceki gün ise Avusturya'da tutuklanan firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'la ilgili "SBK’nın kafakola aldığı gazetecileri, kime hangi televizyonu kurdurduklarını biliyorum ama söylemem demedim, aksine açık açık söylüyorum, ABD’deki iddianamede yazıyor... Dürüst ve güvenilir (!) araştırmacı gazeteciler niye bu mevzudan hiç bahsetmiyor diye soruyorum?" ifadeleriyle paylaştığı tweet'i büyük kavga çıkardı.

Yılmaz'ın tweet'inde söz ettiği gazetecinin Uğur Dündar, kanalın ise ARTI 1 TV olduğu iddiaları ortaya atılınca, Özdil'e TELE1 canlı yayınında cevap veren Dündar, zehir zemberek ifadeler kullandı.

Dündar'ın açıklamalarının bir bölümü şöyle:

"Ayıp değil mi? Utan be, utan. Yazıklar olsun sana, yazıklar olsun. Yerin dibine gir. Karşıma çıkarsan çok fena yaparım.

Nedenini de tahmin ediyorum az çok. İsmail Saymaz'a takmış vaziyette kafayı. Kim olursa genç bir arkadaş. Ben gençlerin önünün açılmasından yanayım. Bunlar başarı kulvarında yürüyen arkadaşlarımız. Biz onlara ön açıcı olmalıyız. Biz çünkü başarıya doyduk. Ben Uğur Dündar olmuşum, bundan daha büyük bir paye var mı? Çok üzdü beni ya, çok üzdü beni ya... Vallahi ağlayacağım burada yani. kendimi tutamayıp ağlayacağım. Ulan sen beni en yakından tanıyan adamsın be! Nasıl gitti elin o tweet'e? Nasıl yazabildin onları? Yazıklarolsun sana!"

twitter takip