Uğur Dündar'dan yeni açıklama! Programa çıkmamak için baskı mı gördü?

U%C4%9Fur+D%C3%BCndar%E2%80%99dan+yeni+a%C3%A7%C4%B1klama%21;+Programa+%C3%A7%C4%B1kmamak+i%C3%A7in+bask%C4%B1+m%C4%B1+g%C3%B6rd%C3%BC?
ABONE OL

Usta gazeteci Uğur Dündar, İmamoğlu- Yıldırım ortak canlı yayınında moderatör olmaktan vazgeçmesiyle ilgili ortaya atılan 'baskı gördü' iddiaları karşısında bir açıklama yaptı.

Usta gazeteci Uğur Dündar 23 Haziran'da yenilenecek olan İBB seçimleri öncesinde birlikte canlı yayına çıkacak olan adaylar Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı programı yönetmek için Binali Yıldırım'ın önerdiği isim olmuştu.

Ancak ilk olarak bu teklife olumlu yaklaşan Uğur Dündar dün akşam yaptığı açıklamayla moderatörlük yapmama kararı aldığını açıklamıştı.

Bunun üzerine usta gazetecinin baskı gördüğü ve programa çıkmaktan vazgeçirildiği yönünde imalı paylaşımlar yapılıp iddialar ortaya atıldı.

Uğur Dündar'dan bu iddialara anında cevap geldi. Dündar, aldığı kararın nedeninin Türkiye'deki kutuplaşma olduğunu ve kimseden kendisine baskı gelmediğini, baskı görse dahi bunlara boğun eğmeyeceğini belirtti.

Uğur Dündar moderatörlük yapmama kararı aldı! Nedenini de böyle açıkladı haberini okumak için tıklayınız

 

twitter takip