Ünlü sanatçıdan normalleşme sürecine dair sert sözler: 'Kendi çöküşünü ertelemek için olumlu tablo yaratıyorlar'

%C3%BCnl%C3%BC+sanat%C3%A7%C4%B1dan+normalle%C5%9Fme+s%C3%BCrecine+dair+sert+s%C3%B6zler:+%E2%80%99Kendi+%C3%A7%C3%B6k%C3%BC%C5%9F%C3%BCn%C3%BC+ertelemek+i%C3%A7in+olumlu+tablo+yarat%C4%B1yorlar%E2%80%99
ABONE OL

Ünlü sanatçı Akrep Nalan, iktidarın ekonomik çöküşü engellemek için koronavirüs ile mücadelede olumlu bir tablo varmış gibi gösterdiğini belirterek sert bir açıklama yaptı.

Akrep Nalan adıyla tanınan şarkıcı ve oyuncu Nalan Açın koronavirüse bağlı Covid-19 salgını ile ilgili başlayan normalleşme sürecine dair sert bir açıklamada bulundu.
 
Normalleşme sürecini sert sözlerle eleştiren Akrep Nalan, normalleşmeyi sağlayacak bir tablo olmadığını ve iktidarın kendi çöküşünü ertelemek için olumlu bir tablo varmış gibi gösterdiğini ifade etti.
 
Siyasilerin ekonomik çöküşü durdurmak için normalleşme sürecinin başlattığını belirten Akrep Nalan, "Kaç kişinin öleceği ile ilgili değiller. Kendilerinin ve siyasetlerinin hayatta kalmasıyla ilgililer" diyerek iktidarı eleştirdi ve hükümetin sadece kendi bekasını düşündüğünü belirtti.
 
Akrep Nalan, vatandaşlardan normalleşme sürecine dikkat etmelerini isteyerek, "Arkadaşlar normalleşmeyin. "Ölürsünüz. Öldüğünüzle kalmaz, başkalarının ölümüne de neden olabilirsiniz. Oturun oturduğunuz yerde" ifadelerini kullandı.
 
Akrep Nalan'ın açıklamaları şu şekilde:
 
Arkadaşlar normalleşmeyin. Normalleşecek bir durum yok. Ölürsünüz. Sizin ölmenizle bitmez sevdiklerinizi de öldürürsünüz. Normalleşmeyin.
 
Binleri kendi çöküşünü ertelemek için sanki olumlu bir tablo varmış gibi bir algı yaratıyor. Algıda seçicilik yapın.
 
Onların sizin sağlık sorunları yaşamanıza neden olacak kararlarına dahil olmayın. Siz sokağa çıkmaz, temas etmez, kendinizi ve yakınlarınızı izole ederseniz hastalıklarla karşılaşma riskiniz düşecektir.
 
Şu ana normalleşmeye neden olacak bir tıbbi tablo yok. Ekonomik bir çöküşü durdurmak ve kendi bekalarının hasarını azaltmak isteyen muktedirler var. Kaç kişinin öleceğiyle ilgili değiller.
 
Kendilerinin ve siyasetlerinin hayatta kalmasıyla ilgililer. Arkadaşlar normalleşmeyin. Ölürsünüz. Öldüğünüzle kalmaz, başkalarının ölümüne de neden olabilirsiniz. Oturun oturduğunuz yerde.
 
twitter takip