Ünlü sunucu Burak Akkul'un koronavirüs testi pozitif çıktı!

%C3%BCnl%C3%BC+sunucu+Burak+Akkul%E2%80%99un+koronavir%C3%BCs+testi+pozitif+%C3%A7%C4%B1kt%C4%B1%21;+
ABONE OL

'Çok Gezenti' programının sunucusu Burak Akkul, korona virüs testi sonucunun pozitif çıktığını duyurdu.

 
teve2 ekranlarında yayınlanan ve dünyadaki faklı şehirleri gezerek kültürlerinin ekrana getirildiği programın sunucusu Burak Akkul,  korona virüsü testlerinin pozitif çıktığını açıkladı.
 
Burak Akkul, öğle saatlerinde Twitter hesabından paylaştığı videoda 5 gündür Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde koronavirüsü şüphesiyle tedavi gördüğünü ancak test sonuçlarının kendisine ya da eşine açıklanmadığını söylemişti.
 
Burak Akkul'un videosu saatler içinde gündeme otururken, ünlü televizyoncu akşam saatlerinde bu videoyu sildi. Akkul, ardından yeni bir video yayınlayarak korana pozitif tedavisi gördüğünü açıkladı.
 
Yani, Burak Akkul'un koronavirüs testlerinin sonucu pozitif çıktı. 
 
Akkul, ikinci paylaştığı videoda; "Paylaşımımdaki amaç kimseyi eleştirmek ya da  kırmak değildi. Bir ihtiyacımızı gidermek ve sonuçları öğrenmekti. Sayenizde mesaj gerekli yerlere ulaştı ve test sonuçları bana geldi. Bana şuan korona pozitif tedavisi uyguluyorlar. Çok da güzel uyguluyorlar. Sizi ilerki gelişmelerden haberdar edeceğim" dedi.
 
 
 
Akkul'un bu açıklamasıyla Türkiye'de görülen vaka sayısı da 19'a yükselmiş oldu. Ayrıca, Burak Akkul kamuoyunda kimliği bilinen ilk koronavirüs hastası da olmuş oldu.
 
YENİ VAKALAR VAR!
 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da, yaptığı basın açıklamasında; sonucu pozitif çıkan yeni vakalar olduğunu ve son sayıyı ilerleyen satlerde açıkladığını belirtti.
 
Bakan Koca, ayrıca kalabalık ortam yarattığı için basın açıklamaları için de bir düzenleme yapılacağını bildirdi. 
 
 
twitter takip