Vedat Milor: 'NTV'deki programım, Ferit Şahenk'in restoranlarını eleştirdiğim için yayından kaldırıldı'

Vedat+Milor:+%E2%80%99NTV%E2%80%99deki+program%C4%B1m,+Ferit+%C5%9Eahenk%E2%80%99in+restoranlar%C4%B1n%C4%B1+ele%C5%9Ftirdi%C4%9Fim+i%C3%A7in+yay%C4%B1ndan+kald%C4%B1r%C4%B1ld%C4%B1%E2%80%99
ABONE OL

Vedat Milor, NTV'deki programının bitme nedeninin Ferit Şahenk'in restoranlarını eleştirmesi olduğunu açıkladı.

Lezzet uzmanı Vedat Milor bir takipçisinin yönelttiği 'programınız neden kaldırıldı' sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

Milor, NTV'de yayınlanan "Tadı Damağımda" adlı programının Doğuş Holding yönetim kurulu başkanı Ferit Şahenk'in sahibi olduğu restoranları eleştirdiği için yayından kaldırıldığını bu kez açık açık yazdı.

Vedat Milor Twitter hesabından takipçisinin sorusunu alıntılayarak, "Takipçim TV programımın neden sonlandırıldığını sormuş. Artık tanıdığınız Selman Bey de araya girip aşağıdaki yanıtı vermiş. Programın yayınlandığı kanalın patronunun restoranlarını arka arkaya eleştirdiğim için sonlandırıldı. Erdemli olmak kolpa ise haklısınız" mesajını yayınladı. 
 
Milor, programı yayından kaldırıldıktan bir yıl sonra, yine sosyal medya üzerinden "Şarap içmeyi bırakır ve birilerinin lokantalarını översem teklif gelir ama haysiyet gider. İş harici İstanbul'da hiçbir lokantaya dana bifteği için gitmem" yorumlarını yapmış ve bu ifadeler 'üstü kapalı bir şekilde Şahenk'e gönderme yaptı' olarak yorumlanmıştı.  
 
Ünlü lezzet uzmanı, son attığı bu tweetle bu yorumların oldukça yerinde olduğunu da gözler önüne sermiş oldu.
twitter takip