Veyis Ateş: Paramount Hotel'de Cihan Ekşioğlu'nun davetlisi olarak kaldım

ABONE OL

Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediği söylenen Veyis Ateş, Paramount Hotel’e kimin davetlisi olarak gittiğini açıkladı.

Kara para aklamakla suçlanan firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediği belirtilen ve dün istifa ettiği açıklanan eski HaberTürk TV Ana Haber Sunucusu Veyis Ateş, hakkındaki iddiaların ardından ilk kez konuştu.

Paramount Hotel'de nasıl kaldığına ilişkin soruya yanıt veren Ateş, Sezgin Baran Korkmaz ile Temmuz 2020'de, Bodrum'da bir arkadaşının teknesinde tatildeyken tanıştığını söyledi.

Ateş ayrıca Paramount hotele Cihan Ekşioğlu'nun davetlisi olarak gittiğini ve burada Korkmaz ile tanıştığını söyledi.

Ateş'in açıklamaları şöyle: ''Sezgin Baran Korkmaz'la ben Temmuz 2020'de, 20'leri olabilir, meşhur Paramount Hotel'e davetli olarak gittim. Ben zaten Bodrum'da tatildeydim. Arkadaşımın teknesindeydim. Ben o tekneye bindikten, İstanbul'a döndükten sonra orada çekildiğim bir fotoğrafı attım, Instagram'a koydum. Bizim aramızda geçen diyalogla, benim bir teknem yok.

Benim arkadaşlarımın teknesi. Paramount Hotel'e Cihan Ekşioğlu beni davet etti. Bir defa gittim. Ya cuma ya da cumartesi pazar akşamı, para ödemedim, davetli olarak gittim. Bu ve benzer otellere davetli olarak zaten gittim. Daha lükslerine de gittik, gördük.

O günün kaldığım sabahın ertesi sabahı kahvaltı sofrasında biri yanıma geldi, merhaba ben Sezgin Baran Korkmaz dedi. Tanışma bir. Temmuz dediysem, eylül ekim gibi olabilir, bir balıkçının kapısında bir kez daha tanıştık. Bu ikinci.''

CEVAP AYNI!

Sezgin Baran Korkmaz'ın sahibi olduğu Paramount Hotel'de fotoğrafları ortaya çıkan Veyis Ateş,  Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir ile Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'nın açıklamasına benzer bir şekilde ''arkadaşlarının'' daveti üzerine otelde tatil yaptığını söyledi.

PARAMOUNT'A TANKLA GİRDİĞİ ÖNE SÜRÜLMÜŞTÜ

Paramount Hotel'in ilk sahibi Atilla Uras'ın kızı Yasemin Uras ise yaptığı açıklamada, Turan Avcı'nın oteli hiç satın almadığını, Cihan Ekşioğlu'nun Atilla Uras'ın öldüğü gün otele devletin tankıyla girdiğini ve şu andaki sahibinin de belli olmadığını ileri sürdü. 

twitter takip