Veyis Ateş'in şikayet ettiği Barış Yarkadaş ifade verdi

Veyis+Ate%C5%9F%E2%80%99in+%C5%9Fikayet+etti%C4%9Fi+Bar%C4%B1%C5%9F+Yarkada%C5%9F+ifade+verdi
ABONE OL

Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediğine dair ses kayıtları çıkan Veyis Ateş'in şikayeti üzerine bugün adliyede ifade verdi.

SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediğine dair ses kayıtlarının yayınlamasının ardından Habertürk TV'den istifa eden Veyis Ateş, Korkusuz yazarı Barış Yarkadaş'ı savcılığa şikayet etmişti.

Bugün savcılığa ifade veren Yarkadaş savunmasında şu ifadeleri kullandı:

"10 milyon euroluk rüşvet meselesi çeşitli sosyal medya mecralarında ses kayıtları olarak yayınlanmış, tüm kamuoyu bu tartışmayı yakından izlemiştir. Ayrıca Veyis Ateş'in bağlı bulunduğu Habertürk TV'nin sunucusu Fatih Altaylı ile Habertürk yazarı Sevilay Yılman da bu konuda açık yazılar yazmıştır. Bu tartışma kamuoyu önünde yaşanmış, kamuoyunun ilgisini çeken nerede ise tüm televizyon ve gazete manşetlerinden inmeyen bir konudur ve bu konu da halen açıklığa kavuşturulammıştır. Veyis Ateş, 10 milyon Euro'luk rüşvet iddialarına ilişkin kendisi hakkında suç duyurusunda bulunacağını söylemesine rağmen bu güne kadar verdiği sözü tutmamış, ne ilginçtir ki bu konuyu gündeme getiren şahsımı şikayet etmiştir. takipsizlik kararı verilmesini talep ediyorum." 

 

 

twitter takip