Yakalandığı iddia edilmişti! Sedat Peker'den yeni tweet'ler: Gereğini yapmayanlarla ilgili de söyleyecek sözlerimiz elbet olacaktır

Yakaland%C4%B1%C4%9F%C4%B1+iddia+edilmi%C5%9Fti%21;+Sedat+Peker%E2%80%99den+yeni+tweet%E2%80%99ler:+Gere%C4%9Fini+yapmayanlarla+ilgili+de+s%C3%B6yleyecek+s%C3%B6zlerimiz+elbet+olacakt%C4%B1r
ABONE OL

Bir süredir haber alınamayan ve ailesinin 'can güvenliğinden endişe ediyoruz' dediği Sedat Peker, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Yaklaşık 24 saat sonra Sedat Peker, sessizliğini bozdu ve tweet atmaya başladı. Hakkındaki iddialara yanıt verdi..

Bir süredir haber alınamayan Sedat Peker, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Dubai polisi ile görüştüğünü ifade eden Sedat Peker: “Hakkımda birçok suikast ihbarı olduğunu bana ilettiler” dedi.

Hakkındaki iddiaları doğrulayan Peker şunları paylaştı:

“Kıymetli dostlarım, öğle saatlerinden itibaren kaldığım mekandan yetkililerle beraber ayrıldım. Şu an kaldığım mekana, ailemin yanına geri geldim. Hakkımdaki iddiaların yoğunluğu nedeniyle karşılıklı sohbette bulunduk.”

Şahsım hakkında herhangi bir Interpol kararı olmadığı için, tüm herkes gibi ülkelerinde misafir olarak bulunduğumu söylediler. Hakkımda birçok suikast ihbarı olduğunu bana ilettiler, hepimizin bildiği gibi.

Ülkeden ayrılmamda veya ülkede kalmamda herhangi bir sorunun olmadığını da bana ilettiler. Aydınlık Gazetesi’nde yazan SAT timlerinin ve MİT timlerinin yaptığı operasyonla yakalandığım asla doğru değildir.”

twitter takip