Yasak Elma'da bir ayrılık yaşandı, Eda Ece'nin bu yorumu dikkat çekti!

Yasak+Elma%E2%80%99da+bir+ayr%C4%B1l%C4%B1k+ya%C5%9Fand%C4%B1,+Eda+Ece%E2%80%99nin+bu+yorumu+dikkat+%C3%A7ekti%21;
ABONE OL

Fox TV'nin 3 sezondur ekranda olan ve entrikalarıyla parodiye dönen dizisi 'Yasak Elma'da yönetmen değişikliği yaşandı. Bu değişikliğin diziyi nasıl etkileyeceği de merakla bekleniyor.

Fox TV ekranlarında yayınlanan MedYapım imzalı Yasak Elma dizisinde yönetmen değişikliği yaşandı.  3 sezondur dizinin yönetmen koltuğunda oturan Neslihan Yeşilyurt görevinden ayrıldı. 
 
Dizinin yeni yönetmeni ise; "Bir Aile Hikayesi” ve “Doğduğun Ev Kaderindir” dizilerininde yönetmenlik yapan Murat Öztürk oldu.
 
Neslihan Yeşilyurt ise Yasak Elma'dan ayrılığını Instagran hesabından yaptığı şu açıklama ile duyurdu:
 
Tutkuyla yaşamak gibisi yok...Hele ki sana inanmış, hevesli ,yaratıcı bi ekiple berabersen katlanıyor tutkun...
 
3 sezon boyunca ruhumu, zekamı ortaya koymaktan asla imtina etmediğim Yasak Elma dizisinden ayrılmış bulunuyorum...Bu süreçte, özgür ruhuma destek veren, bana inanan tüm ekip arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ederim.
 
Kararlı tavırları ve yaratım hevesleri ile beni yüreklendiren canım Yasa Elma kadınları! İnatçılığınız, kahkahalarınız, çocuk ruhlarınız bana ilham vermeye devam edecek.
 
Dizinin başrol oyuncularından Eda Ece de, Neslihan Yeşilyurt'a kendi hesabından yaığı paylaşımlarla veda etti.
 
Eda Ece'nin ayrıca Yeşilyurt'un paylaşımına yaptığı "Neyse yeni işine geliyoruz. 2 set bana koymaz. Repo gitti" yorumu da dikkat çekti.
 
twitter takip