Yeni Akit yazarına göre doktorlar Erdoğan'ın sözlerini çarpıtmış!

Yeni+Akit+yazar%C4%B1na+g%C3%B6re+doktorlar+Erdo%C4%9Fan%E2%80%99%C4%B1n+s%C3%B6zlerini+%C3%A7arp%C4%B1tm%C4%B1%C5%9F%21;
ABONE OL

Ali Karahasanoğlu, bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hekimlerine yönelik sarf ettiği 'Giderlerse gitsinler' sözlerinin doktorlar tarafından çarpıtıldığını savundu.

Yeni Akit köşe yazarı Ali Karahasanoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın haklarını alamadıkları içinözel hastanelere gitmek zorunda kalan doktorlara yönelik tepki toplayan "Giderlerse gitsinler" çıkışının çarpıtıldığını söyledi.

Karahasanoğlu, Erdoğan'ın sözlerini doktorların çarpıttığını iddia ederek "Söylenilen, sahtekarca başka şekilde gösterildi" dedi.

Erdoğan ise dün 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada bu ifadeleriyle ilgili geri adım atarak şöyle konuşmuştu:

"Esasen ülkemizdeki hemen he bireyin hafızasında bilgisi ve davranışıyla üzerine unutulmaz etkiler bırakılmış daima şükranla yad ettiğimiz bir hekim mutlaka vardır. Rabbim tüm hekimlerimizden ve sağlık çalışanlarımızdan razı olsun, yokluklarını göstermesin. Çünkü bu ülkenin hekimlerine hem vefa borcu hem ihtiyacı vardır."

twitter takip