Yeniçağ Gazetesi'nden kovulan Batuhan Çolak kendi medyasını kuruyor!

Yeni%C3%A7a%C4%9F+Gazetesi%E2%80%99nden+kovulan+Batuhan+%C3%87olak+kendi+medyas%C4%B1n%C4%B1+kuruyor%21;
ABONE OL

Yeniçağ Gazetesi'ndeki görevine son verilen Batuhan Çolak, kendi medyasını kurmayı planladığını açıkladı ve tazminatını ödememek için işten çıkışını istifa olarak gösteren eski gazetesine tepki gösterdi.

 
Yeniçağ Gazetesi'ndeki genel yayın yönetmenliği ve yazarlık görevlerine geçtiğimiz günlerde son verilen Batuhan Çolak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kendi medyasını kurmayı planladığını duyurdu.
 
Yeniçağ Gazetesi'nden çıkışının tazminat ödememek için istifa olarak gösterildiği ifade eden Batuhan Çolak, bu duruma tepki göstererek, "Tazminat vermemek için "istifa" demişler. Ama ortada istifa dilekçesi yok. Sıfırdan alıp 4,5 yılda 2 milyon liranın üzerinde kâr getirdiğim yerin yaptığına bakın" diyerek tepki gösterdi.
 
Çolak, ayrıca "Kendi medyamızı kurmanın zamanı gelmedi mi" diyerek kendi gazetesini kurmayı düşündüğünü belirtti.
Batuhan Çolak daha sonra bu paylaşıma gelen ve yardım etme teklifinde bulunan yorumları da paylaşarak, "Bu kadar güzel insanlar bizimle olduktan sonra biz bu kendi medyamızı kurma işini başarırız arkadaşlar" diyerek teşekkür etti.
 
 
Çolak, "En kısa zamanda harekete geçmeliyiz. Adım adım ilerleyeceğiz" diyerek bu konuda ciddi adımlar atacağının sinyallerini de verdi.
 
Batuhan Çolak, Yeniçağ Gazetesi'nin Hürriyet'ten ayrılan İsmail Saymaz'a yaptığı "Gel Yeniçağ'da yaz" tekilifine de, "Peki "Batuhan Çolak'a destek veren yorumları onayladı" diye editörün işine son vermek hangi korkusuzluğun sonucu" diyerek tepki gösterdi. 
 
twitter takip