Yılmaz Özdil ile yaşadığı polemiğin ardından Uğur Dündar'dan flaş açıklama!

Y%C4%B1lmaz+%C3%96zdil+ile+ya%C5%9Fad%C4%B1%C4%9F%C4%B1+polemi%C4%9Fin+ard%C4%B1ndan+U%C4%9Fur+D%C3%BCndar%E2%80%99dan+fla%C5%9F+a%C3%A7%C4%B1klama%21;
ABONE OL

Deneyimli televizyoncu Uğur Dündar, Twitter adresinden önemli bir duyuru yaptı.

Sözcü gazetesi yazarı ve usta televizyoncu Uğur Dündar, dün akşam Sözcü'nün bir diğer yazarı Yılmaz Özdil ile ser bir tartışma yaşamıştı.

Her hafta salı günü KRT TV ekranlarında yayınlanan "Şimdiki Zaman" programının da yorumcularından olan Dündar, Twitter adresinden yaptığı bir son dakika açıklamasıyla bu akşam yayına çıkmayacağını duyurdu. 

İşte, Dündar'ın o açıklaması:

"Değerli dostlarım,

Üzüntümden televizyona çıkacak durumda değilim.

Bu akşam KRT TV'deki ŞİMDİKİ ZAMAN programına katılamayacağım için hem sizlerden hem de değerli meslektaşlarımdan özür dilerim."

NE OLMUŞTU?

Yılmaz Özdil'in, dün akşam saatlerinde Twitter adresinden kara para aklamak suçlamasıyla hakkında arama kararı çıkarılan, önceki gün ise Avusturya'da tutuklanan firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'la ilgili "SBK’nın kafakola aldığı gazetecileri, kime hangi televizyonu kurdurduklarını biliyorum ama söylemem demedim, aksine açık açık söylüyorum, ABD’deki iddianamede yazıyor... Dürüst ve güvenilir (!) araştırmacı gazeteciler niye bu mevzudan hiç bahsetmiyor diye soruyorum?" ifadeleriyle paylaştığı tweet'i büyük kavga çıkarmıştı.

Yılmaz'ın tweet'inde söz ettiği gazetecinin Uğur Dündar, kanalın ise ARTI 1 TV olduğu iddiaları ortaya atılınca, Özdil'e TELE1 canlı yayınında cevap veren Dündar, zehir zemberek ifadeler kullanmıştı.

Dündar'ın açıklamalarının bir bölümü şöyleydi:

"Ayıp değil mi? Utan be, utan. Yazıklar olsun sana, yazıklar olsun. Yerin dibine gir. Karşıma çıkarsan çok fena yaparım.

Nedenini de tahmin ediyorum az çok. İsmail Saymaz'a takmış vaziyette kafayı. Kim olursa genç bir arkadaş. Ben gençlerin önünün açılmasından yanayım. Bunlar başarı kulvarında yürüyen arkadaşlarımız. Biz onlara ön açıcı olmalıyız. Biz çünkü başarıya doyduk. Ben Uğur Dündar olmuşum, bundan daha büyük bir paye var mı? Çok üzdü beni ya, çok üzdü beni ya... Vallahi ağlayacağım burada yani. kendimi tutamayıp ağlayacağım. Ulan sen beni en yakından tanıyan adamsın be! Nasıl gitti elin o tweet'e? Nasıl yazabildin onları? Yazıklar olsun sana!"

twitter takip