Yine Ciner taktiği mi devrede? 'Muharrem Sarıkaya 90 günlük izne çıkarıldı' iddiası!

Yine+Ciner+takti%C4%9Fi+mi+devrede?+%E2%80%99Muharrem+Sar%C4%B1kaya+90+g%C3%BCnl%C3%BCk+izne+%C3%A7%C4%B1kar%C4%B1ld%C4%B1%E2%80%99+iddias%C4%B1%21;
ABONE OL

İHA muhabirine tokat attığı görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından Habertürk’ten istifa eden Muharrem Sarıkaya hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile gerçekleştirdiği yayın sırasında İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Ahmet Demir’e tokat attı.

Görüntülerin sosyal medyaya düşmesiyle birlikte Sarıkaya’ya yönelik tepkiler yükseldi. İşte bu tepkiler üzerine Ciner Medya Grubu Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya görevinden istifa etti.

Habertürk‘ten yapılan açıklamada da, “Ciner Medya Grubu Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya görevinden istifa etti. Habertürk TV’nin Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin’in konuk olduğu canlı yayında Muharrem Sarıkaya, sosyal medyaya yansıyan İHA Gaziantep kameramanı Ahmet Demir’e tokat attığı görüntüleri sonrasında görevini bıraktı” denildi. Sarıkaya’nın Habertürk TV’deki programına ve Habertürk‘teki yazılarına devam edip etmeyeceği hakkında ise bilgi verilmedi.

'90 GÜNLÜK ZORUNLU İZNE ÇIKARTILDI' İDDİASI

Haber İskelesi’nde yer alan habere göre; Habertürk koridorlarında Muharrem Sarıkaya'nın ’90 gün izne’ çıkartıldığı konuşuluyor. Habertürk‘ün bu tavrı olayı bir süreliğine soğutma taktiği olarak yorumlanırken, Sarıkaya’nın 90 günlük ‘bu zorunlu izin’ sonrası yeni bir görevlendirme ile kurum içinde kalacağı yönünde.

twitter takip