Yoğun bakımdaki Burak Akkul ve eşinin son durumu nasıl? Kayınbiraderi açıkladı!

Yo%C4%9Fun+bak%C4%B1mdaki+Burak+Akkul+ve+e%C5%9Finin+son+durumu+nas%C4%B1l?+Kay%C4%B1nbiraderi+a%C3%A7%C4%B1klad%C4%B1%21;
ABONE OL

Ünlü sunucu Burak Akkul'un kayınbiraderi Hüseyin Arslan, kardeşi ve eniştesinin sağlık durumları hakkında açıklamada bulundu.

 
Koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda tedavisine devam edilen ünlü sunucu Burak Akkul ve teve2 kanalında yayınlanan 'Çok Gezenti' programında birlikte sunuculuk yaptığı eşi Seda Akkul'un son sağlık durumlarını Seda Akkul'un abisi Hüseyin Arslan açıkladı.
 
Hüseyin Arslan, geçtiğimiz gün Burak Akkul'un yoğun bakıma kaldırıldığını, evinde karantinada olan Seda Akkul'un da eşi hakkında çıkan hayatını kaybetti haberlerini görünce fenalaştığını ve korona hastalığı kesinleşerek hastanede Burak Akkul'un yanına karantinaya alındığını ifade etmişti.
 
Hüseyin Arslan, doktorlarıyla görüştüğünü belirterek kardeşi ve eniştesinin sağlık durumları hakkında bilgi verdi.
 
Burak Akkul'un yoğun bakımdaki tedavisinin birkaç hafta sürecek bir süreç olduğunu belirten Arslan, Seda Akkul'un da eşinden haberler aldıkça ve doktoruyla konuştukça duygusal açıdan artık daha iyi olduğunu ancak fiziksel şikayetlerinin devam ettiğini aktardı.
 
İkisinin de iyileşeceğine inancımız tam diyen Hüseyin Arslan, "Sadece şunu söyleyebilirim, doktorlar çok yoğun ve ilgiyle tedaviyi yönetiyorlar" ifadelerini kullandı ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti.
 
Hüseyin Arslan açıklamasında şunları söyledi:
 
Dün yazdığım mesaja istinaden; Burak Akkul’un da Seda’nın da bu kadar seveni olduğunu görmek, bu kadar iyi dilek ileten, ilgili, duyarlı sevenlerini okumak, bizi çok mutlu etti. Hepiniz tek tek sağ olun. Burak bunları okuduğunda, eminim bu kadar sevginin, bu kadar değerin karşılık bulması için daha çok çabalamak zorunda hissedecek. Size bir borç olarak; elimden geldikçe ve onlar iyi oluncaya dek, güncel durumu yazacağım.
 
Bugün Burak’ın yoğun bakımda tedavisini yöneten doktoruyla görüştüm. Gün içinde çekilmiş, karşılaştırmalı test sonuçlarını görme fırsatım oldu. Anladığım kadarıyla bu yoğun bakım tedavisi birkaç hafta alabilecek bir süreç. Tıp çok az bilgi sahibi olduğum bir alan.
 
Bu nedenle sadece şunu söyleyebilirim, doktorlar çok yoğun ve ilgiyle tedaviyi yönetiyorlar. Seda bugün duygusal olarak çok daha iyi. Burak’tan haber alınca, doktoruyla konuşunca daha da iyi oldu. Sosyal medyadan uzak duruyor, dediğiniz gibi bir süre de uzak duracak. Fiziksel olarak şikayetleri devam ediyor.
 
Fakat her ikisinin de iyileşeceğine inancımız tam. Bu akşam 21.00’de; doktorundan, hasta bakıcısına, başhekiminden, ambulans şöförüne; sağlık çalışanlarının böyle bir dönemde sabırla, özveriyle gösterdikleri kahramanlıklarını alkışlarken; Kars’ta yaşayan sağlık çalışanı da Edirne’de yaşayan sağlık çalışanı da duysun istedim. Hepinize çok teşekkür ederim. Başımızdan eksik olmayın. 
 
twitter takip