Zehra Taşkesenlioğlu'nun eski eşi Ünsal Ban gözaltına alındı!

Zehra+Ta%C5%9Fkesenlio%C4%9Flu%E2%80%99nun+eski+e%C5%9Fi+%C3%BCnsal+Ban+g%C3%B6zalt%C4%B1na+al%C4%B1nd%C4%B1%21;
ABONE OL

AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun eşi, eski THK Üniversitesi rektörü Ünsal Ban, yurtdışına kaçmaya çalışırken yakalandı.

Sözcü'nün haberine göre; Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan THK Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Ünsal Ban, Muğla’ın Milas ilçesinde gözaltına alındı.

DAĞ YOLLARINI KULLANMIŞ

Deniz yolu ile yurt dışına kaçacağı ihbarı üzerine Ünsal Ban, polis ekiplerince her zaman kullandığı aracın dışında başka bir araçta yakalandığı öğrenildi. Ban’ın Milas’a gelirken güvenlik güçlerine yakalanmamak için dağ yollarını kullandığı  belirtildi.

YELKENLİYLE YUNANİSTAN ÜZERİNDEN İTALYA

Ünsal Ban'ın kiraladığı yelkenliyle Yunanistan üzerinden İtalya'ya gitmek üzere iken yata binmeden yakalandığı açıklandı. Polisin olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürdürdüğü belirtildi.

NE OLMUŞTU?

Suç örgütü lideri Sedat Peker de dün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Ünsal Ban için “Ben telefonla birkaç kez görüştüm. O da öldürüleceğini düşünüyor. Hatta eşi olan AK Parti'nin Erzurum milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'nun evde otururlarken kendisine bıçakla saldırarak kısmen yaraladığı olaydan sonraki gizlice çekmiş olduğu görüntüleri bana yolladı” dedi.

Zehra Taşkesinlioğlu'ndan Sedat Peker açıklaması: Mahremiyetim hiçe sayıldı, yargı önünde hesaplaşacağım

twitter takip