Hürriyet'in Kelebek ekinde köşe yazıları kaleme alan ve röportajlar yapan Tülay Demir Oktay'ın görevine son verildiği öğrenildi.

Roj Girasun: DEM Parti, zayıf bir aday çıkarabilir. Bu da 'tavşan aday' değerlendirmesi oluşturabilir Roj Girasun: DEM Parti, zayıf bir aday çıkarabilir. Bu da 'tavşan aday' değerlendirmesi oluşturabilir

Medyakoridoru'na bilgi veren kaynaklar; iki haftadır köşe yazısı yayımlanmayan Oktay'ın, magazin eki Kelebek'i kendi menfaatleri doğrultusunda kullanmasının ve sık sık AKP'li isimlerle röportaj yapmasının içeride rahatsızlık yarattığını öne sürdü. Bu arada Oktay'ın, gitmemek için direndiği ve görevde kalabilmek için AKP'li isimleri devreye soktuğu da iddialar arasında.

Oktay, aynı zamanda Kanal D'de ekrana gelen Set Ekstra adlı programın sunuculuğunu üstleniyor.