İlk kez Medyakoridoru yazmıştı! 12 çalışanını istifaya zorlayan Sözcü, şimdi de o yöneticileri görevden aldı!

%C4%B0lk+kez+Medyakoridoru+yazm%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1%21;+12+%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fan%C4%B1n%C4%B1+istifaya+zorlayan+S%C3%B6zc%C3%BC,+%C5%9Fimdi+de+o+y%C3%B6neticileri+g%C3%B6revden+ald%C4%B1%21;
ABONE OL

Sözcü gazetesinin istifaya zorladığı çalışan sayısı 12'den 16'ya yükseldi... Bu kez yöneticiler görevden alındı!

Pınar Karahan / Serbest gazeteci

[email protected]

 

Medyakoridoru, geçtiğimiz hafta Sözcü gazetesinde 12 çalışanın istifaya zorlandığını duyurmuştu. Burak Akbay'ın sahibi olduğu gazetede ise bugün yeni bir gelişme yaşandı.

Medyakoridoru'na bilgi veren gazete kaynakları, sozcu.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Çetin'in görevine son verildiğini ancak Sözcü davası nedeniyle işine son verilemediğinden süresiz izne çıkarıldığını belirtti.

Ayrıca Çetin'le birlikte; sozcu.com.tr'nin Yazı İşleri Müdürü Kubilay Aydın, Haber Koordinatörü Serdar Aksoy, Sosyal Medya Editörü Tugay Aydın ve  İnternet Haber Müdürü Deniz Ayas'ın da görevine son verilen isimler arasında yer aldığı ifade ediliyor.

sozcu.com.tr'nin Sorumlu Haber Müdürlüğü görevini ise geçici olarak daha önce gazetenin emlak haberlerinden sorumlu olan İsmail Şahin'in yürüttüğü Medyakoridoru'na ulaşan bilgiler arasında.

Özel haber: Sözcü gazetesi kaynıyor! 12 çalışan istifaya zorlanarak işten çıkarıldı iddiası!

twitter takip