Medyakoridoru duyuruyor! 'Buket Aydın Habertürk'le anlaştı' iddiası!

Medyakoridoru+duyuruyor%21;+%E2%80%99Buket+Ayd%C4%B1n+Habert%C3%BCrk%E2%80%99le+anla%C5%9Ft%C4%B1%E2%80%99+iddias%C4%B1%21;
ABONE OL

Geçtiğimiz haftalarda Kanal D'deki görevinden istifa eden Buket Aydın'ın yeni kanalının belli olduğu öne sürüldü.

İki yıl ana haber bültenini sunduğu Kanal D'den 9 Mayıs'ta ayrılan Buket Aydın'ın yeni adresi belli oldu.
 
Buket Aydın, istifa açıklamasının ardından dün akşam sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımda da yeni sezonda ekranda olacağını söylemişti.
 
Medyakoridoru'nun edindiği bilgiye göre; Buket Aydın'ın yeni kanalı Habertürk TV olduğu konuşuluyor.
 
Demirören Grubu'na bağlı Kanal D'de iki yıl boyunca ana haberi sunan Buket Aydın'ın geçtiğimiz 9 Mayıs'ta görevinden istifa ettiğini duyurması medya dünyasında bomba etkisi yaratmıştı.
 
Yorulduğunu ve yıprandığını söyleyen Buket Aydın, açıklamasında yeni bir hayata başlayacağını ifade etmişti. Buket Aydın, istifasının ardından eşi Erce Baykal ile de yollarını ayırmıştı.
 
Son yılların en popüler haber spikerlerinden olan Buket Aydın geçen sene de; görevine son verildiği ancak buna rağmen ana haberi sunmak için stüdyoya girmeye çalışarak olay çıkardığı ve bu nedenle kanaldan zorla çıkarıldığı söylentileriyle gündeme gelmişti. 
 
Aydın'ın akıllarda en çok kalan ve tepki ile hatırlanan programı ise 31 Mart yerel seçimleri öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun birçok ilde seçimi kazanacaklarına dair yaptığı açıklamalara kahkaha ile gülmesi olmuştu.
 
Buket Aydın yine geçen sene Ekim ayında; TSK'nın Suriye'nin kuzeyinde yürüttüğü Barış Pınarı harekatına dair gelişmeleri takip etmek için gittiği Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi sınırında verdiği makyajlı pozlar ile de çok konuşulmuştu.
 
twitter takip