Medyakoridoru açıklıyor... İşte, Olay TV'nin yayına başlayacağı tarih! (Özel Haber)

Medyakoridoru+a%C3%A7%C4%B1kl%C4%B1yor...+%C4%B0%C5%9Fte,+Olay+TV%E2%80%99nin+yay%C4%B1na+ba%C5%9Flayaca%C4%9F%C4%B1+tarih%21;+(%C3%96zel+Haber)
ABONE OL

Bir süredir test yayınlarını sürdüren Olay TV'nin ne zaman yayına başlayacağı merak konusu olmuştu. Medyakoridoru, kanalın yayın tarihini Olay TV kaynaklarına sordu!

İş insanı Cavit Çağlar'ın sahibi olduğu Olay TV, Bursa'daki merkezini İstanbul'a taşıyarak, oluşturduğu yeni kadro yapılanmasıyla adından sıkça söz ettirmişti. İlk olarak geçtiğimiz ekim ayında yayına başlayacağı belirtilen kanal, teknik alt yapı kurulum sürecinin uzaması nedeniyle yayın tarhini ileriki bir döneme ertelemişti. Bir süredir test yayınlarını sürdüren kanalın, hangi tarihte izleyicilerle buluşacağı bilgisine ise Medyakoridoru ulaştı.

Medyakoridoru'na konuşan kanal kaynakları, Olay TV'nin 30 Kasım 2020 tarihi itibarıyla yayına başlacağını açıkladı.

Merkezini İstanbul'un Kağıthane ilçesinde bulunan yeni ofisine taşıyan Olay TV, Türkiye'nin en modern teknik altyapısına sahip olduğu iddiasıyla yola çıkıyor.

Genel Yayın Yönetmenliiği koltuğunda Süleyman Sarılar'ın oturduğu Olay TV'nin kadrosunda Nevşin Mengü, Özlem Akarsu Çelik, Duygu Demirdağ, Ali Ekber Aydın, Şafak Ongan, Nazlı Bolak, Gökhan Kayış, Kenan Şener ve Alican Uludağ gibi tecrübeli isimler yer alıyor...

twitter takip