Olay TV'nin internet sitesi yayına başladı!

Olay+TV%E2%80%99nin+internet+sitesi+yay%C4%B1na+ba%C5%9Flad%C4%B1%21;
ABONE OL

30 Kasım Pazartesi (yarın) gününden itibaren yenilenmiş yüzüyle izleyici karşısına çıkacak olan Olay TV'nin internet sitesi yayına başladı.

İş insanı Cavit Çağlar'ın sahibi olduğu Olay TV, yenilenmiş kadrosuyla İstanbul'daki yeni ofisinden yarın ilk yayınını gerçekleştirecek. Süleyman Sarılar'ın Genel Yayın Yönetmenliği'ni üstlendiği kanal, yarınki ilk yayın öncesi internet sitesini aktif duruma getirdi.

olaytv.com.tr adresiyle dijitalde de yer alan kanal, "Habercilik internette fabrika ayarlarına alındı" başlığıyla yayımladığı duyuruda şu ifadelere yer verdi:

"Habercilik internette olaytv.com.tr ile fabrika ayarlarına alındı.

Haberciliğin fabrika ayarlarına dönüşünü internette de göreceksiniz. "İsyan etmeden", "dehşete düşmeden", "şok geçirmeden..."

"Öyle bir şey yaptı ki" demeyerek, haber neyse verip, okuru bir tık için kandırmadan internetteyiz.

Yeni teklif tasarısıyla ünlü popçunun yeni sevgilisinin bir ilgisi var mı? Bizce yok! O zaman haberlerimiz arasında da yeri yok. olaytv.com.tr'de sadece gerçek haberleri bulacaksınız.

Son hali görenleri şaşırtmalı mı? Gazetecilik başarısıyla oluşturulmuş bir haber kadar değil. olaytv.com.tr'de doğru ve tarafsız haberleri okuyacaksınız."

twitter takip