Yuvaya yönetici olarak dönüyor! Hürriyet'in yeni Yayın Koordinatörü hangi isim oldu?

Yuvaya+y%C3%B6netici+olarak+d%C3%B6n%C3%BCyor%21;+H%C3%BCrriyet%E2%80%99in+yeni+Yay%C4%B1n+Koordinat%C3%B6r%C3%BC+hangi+isim+oldu?
ABONE OL

Hürriyet gazetesinde üst düzey bir atama gerçekleşti...

Demirören Medya Grubu çatısı altında yayın yapan Hürriyet gazetesinde üst düzey bir atama yapıldı.

Medyakoridoru'nun edindiği bilgiye göre; hurriyet.com.tr'nin Yayın Koordinatörlüğü görevine Serkan Şenol getirildi. Şenol, yeni görevine 20.10.2020 (yarın) tarihinde başlayacak.

Daha önce Habertürk'te şef editör ve Mynet'te Yayın Koordinatörlüğü görevlerini üstlenen Serkan Şenol, mesleğe ilk olarak yine Hürriyet gazetesiyle başlamıştı.

SERKAN ŞENOL KİMDİR?

Şenol, İstanbul Aydın Üniversitesi İnternet Gazeteciliği Ve Yayıncılığı Bölümünü Birincilikle tamamlayıp Milli Eğitim Bakanlığı'ndan okuduğu bölümle ilgili ödül aldıktan sonra, eğitimini İktisat üzerine devam ettirerek ek olarak kamu yönetimi bölümünü de tamamladı. Şenol 10 yılı geride bıraktığı meslek hayatına üniversitede okuduğu dönemde Hürriyet ile başladı. Hürriyet'in ardından Habertürk'e transfer oldu ve birçok trafiği artırıcı projelere imza attı. Habertürk'teki başarılı çalışma hayatına askerlik nedeniyle ara verdikten sonra mesleğe MYNET'te devam etti. Son olarak MYNET'te Yayın Koordinatörlüğü görevini sürdürdü.

twitter takip