FOX Networks Group Türkiye çatısı altında yeni bir haber kanalı mı kuruluyor? Medyakoridoru, Doğan Şentürk'e sordu!

FOX+Networks+Group+T%C3%BCrkiye+%C3%A7at%C4%B1s%C4%B1+alt%C4%B1nda+yeni+bir+haber+kanal%C4%B1+m%C4%B1+kuruluyor?+Medyakoridoru,+Do%C4%9Fan+%C5%9Eent%C3%BCrk%E2%80%99e+sordu%21;
ABONE OL

Medyakoridoru, dün akşam saatlerinde gündeme gelen 'Fox Networks Group Türkiye'nin yeni bir haber kanalı kurmak için çalışma başlattığı' yönündeki iddiayı FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk'e sordu! İşte, yanıtı...

The Walt Disney Company'nin, geçtiğimiz mart ayında 21st Century Fox’u satın almasıyla artık Disney çatısı altında yayın yapan FOX Networks Group Türkiye'nin, yeni bir haber kanalı kuracağı iddia edilmişti. Bir süre önce gündeme gelen bu iddia ise dün akşam itibariyle yeniden dolaşıma sokuldu ve bu kez yeni haber kanalının kuruluş hazırlıklarının başladığı ve kanalın yeni yayın döneminde yayında olacağı belirtildi.

Hatta kanalın Yayın Yönetmeni'nin, halihazırda FOX Haber'in Genel Yayın Yönetmenliği'ni yürüten Doğan Şentürk'ün olacağı, CNN Türk, Habertürk ve NTV'den ayrılan bazı isimlerle görüşülmeye başlandığı da kulis bilgisi olarak aktarıldı.

Peki bu söylentiler gerçeği yansıtıyor mu?

Medyakoridoru, FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk'e sordu!

Telefonla ulaştığımız Şentürk, "Somutlaşmış hiçbir şey yok. Bir süredir konuşuluyor bu iddia ama ortada günümüze dair kabul edilmiş hiçbir durum yok" yanıtını verdi.

twitter takip