Gerçek Gündem’de ayrılık!

Ger%C3%A7ek+G%C3%BCndem%E2%80%99de+ayr%C4%B1l%C4%B1k%21;
ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde Gerçek Gündem’i Umut Şenol ve Cenk Ünal Erzen’e devreden Ozan Buz, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile Gerçek Gündem’le bağlarını kopardı.


Geçtiğimiz günlerde Gerçek Gündem’i Umut Şenol ve Cenk Ünal Erzen’e devreden Ozan Buz, Gerçek Gündem’le bağlarını kopardı.

Sosyal medya hesabından Gerçek Gündem’le ayrılık kararını duyuran Ozan Buz’un yaptığı açıklama şöyle:
“2011 yılında gece editörü olarak çalışmaya başladığım sahiplik de dahil çeşitli görevlerde bulunduğum Gerçek Gündem’i geçtiğimiz aylarda devrettikten sonra, şimdi de yollarımızı tamamen ayırdık. Gerçek Gündem’in yeni sahipleri ve yeni ekibine başarılar dilerim.
Son 4 yıldır da sahibi olduğum süreçte bana güvenerek beraber yol yürüdüğümüz bütün editör arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ederim. 4 yıllık zorlu süreçte seçimler, krizler ve pandemide verdikleri emek için teşekkür ederek başarılarılar dilerim.”


OZAN BUZ KİMDİR?
Gazeteci Ozan Buz 1989 doğumlu. Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik, Anadolu Üniversitesi Adalet ve Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezun oldu.
Son 4 yıllık süreçte Gerçek Gündem’in sahibi olan Ozan Buz, 11 yıldır çalıştığı sitede editör, haber müdürlüğü ve genel yayın yönetmenliği görevlerinde de bulunmuştu.

twitter takip