Kızına yamalı pantolon giydirdiği için eleştirilen gazeteci Gönül Yılman Saygan, Medyakoridoru'na konuştu!

ABONE OL

Twitter'da paylaştığı bir videoda kızının pantolonunda yama olduğu için eleştiri içerikli mesajlar aldığını ifade eden gazeteci ve kadın hakları savunucusu Gönül Yılman Saygan, eleştirilere bir kez de Medyakoridoru aracılığıyla cevap verdi. Aynı zamanda sanatçı Suavi'nin de eşi olan Saygan, Suavi'nin olayı ilk duyduğunda üzüldüğünü ama sonrasında 'Bunda utanılacak bir şey yok' yorumunu yaptığını söyledi.

Gazeteci, kadın hakları savunucusu ve aynı zamanda sanatçı Suavi'nin eşi Gönül Yılman Saygan, geçtiğimiz günlerde Twitter'da kızı Suada'nın dans edip şarkı söylediği bir videosunu paylaşmıştı. Videoda bazı kullanıcıların dikkatini çeken detay ise Suada'nın pantolonundaki yama olmuş, Saygan ise bu eleştirilere yine sosyal medyadan yanıt verererk şu ifadeleri kullanmıştı:

"Kızımın yayınladığım videosunda pantolonunda yama var diye bir kaç mesaj aldım. Evet yama var, hayır utanmıyorum. Kızımın bir çok pantolonunda yama var, çünkü hızla eskitiyor ve yırtılan pantolonu atmak yerine yama yaptırıp yeniden giydiriyoruz. Hem terziler kazanıyor hem biz" 

Medyakoridoru'nun YouTube yayında eleştirilere bir yanıt daha veren Saygan, "Bu utanılacak birşey değil. Suada o pantolonla ya da yırtık tişörtü veya çorabıyla okula gidiyor. Onun yamalı olduğunu biliyor ama ondan utanmıyor." dedi.

Saygan, eşi Suavi'nin konuyla ilgili yorumunu ise şöyle aktardı:

"Suavi göz önünde olmayı ve hakkında haber çıkmasını sevmez. Hele hele Suada'yla ilgili haber çıkmasını hiç sevmez. Önce üzüldü tabii duyunca. Çünkü ben bu tweet'in bu kadar ilgi göreceğini ve sonra haber olacağını bilmediğim için, konuyu kendisine haber olduktan sonra  anlattım. 'Keşke Suada bu kadar göz önünde olmasaydı Gönül'cüğüm, keşke bunu yapmasaydın' dedi ama iş işten geçmişti. Sonrasında o da bunda utanılacak bir şey olmadığını söyledi tabii ki."

Röportajın tamamı Medyakoridoru YouTube kanalında!

twitter takip