Medyakoridoru, kanal kaynaklarına sordu: Fatih Portakal'ın istifa ettiği iddiası doğru mu?

Medyakoridoru,+kanal+kaynaklar%C4%B1na+sordu:+Fatih+Portakal%E2%80%99%C4%B1n+istifa+etti%C4%9Fi+iddias%C4%B1+do%C4%9Fru+mu?
ABONE OL

FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'ın istifa ettiği iddiası, dün gece medya kulislerinde bomba etkisi yarattı. Peki bu iddia gerçeği yansıtıyor mu? Medyakoridoru, FOX kaynaklarına sordu...

Reyting listelerinin daima üst sıralarında olan FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'ın istifa ettiği iddiası, dün gece gündemde bomba etkisi yarattı. 

İddiaya göre; FOX Haber Yayın Koordinatörü Doğan Şentürk'ün ünlü sunucuyu vazgeçirmek için ikna etmeye çalıştığı ancak başarılı olamadığı, istifanın gerekçesi olarak ise Portakal'ın 'yoruldum' dediği belirtildi. FOX'un bu kararın ardından hızla yeni bir isim için harekete geçtiği ve bir isimle anlaşma da sağlandığı bildirildi. Bu hafta ortasına kadar yeni ismin de açıklanacağı öne sürüldü.

Konuyla ilgili açıklama yapan bir başka isim de aynı kanalda sabah haberlerini sunan İsmail Küçükkaya oldu. Küçükkaya, FOX'un bu hafta içi resmi bir açıklama yapacağını belirtti.

Söz konusu iddianın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yağan Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu ise, konunun gerçek dışı olduğunu ileri sürdü.

Uğurluoğlu, “FOX TV Yönetim Kurulu Başkanı Engin Güner ile konuştum. Kesinlikle yanlış haber” dedi.

Peki bu iddialar gerçeği yansıtıyor mu? Portakal'ın istifa edip emekliye ayrlacağı bilgisi doğru mu?

Medyakoridoru, bu iddiaları ismini açıklamak istemeyen bir FOX yöneticisine sordu. Haber merkezimize bilgi veren kaynak, iddiaları doğruladı ve resmi açıklamanın kısa bir süre içerisinde yapılacağını ifade etti.

 

twitter takip