MEDYAKORİDORU ÖZEL: AA'da büyük panik! İlgili bütün birimlerden savunma istendi

MEDYAKOR%C4%B0DORU+%C3%96ZEL:+AA%E2%80%99da+b%C3%BCy%C3%BCk+panik%21;+%C4%B0lgili+b%C3%BCt%C3%BCn+birimlerden+savunma+istendi
ABONE OL

Muhabir Musab Turan'ın sosyal medyada paylaştığı video, Anadolu Ajansı'nda (AA) büyük paniğe neden oldu. Ajansta kurum içi soruşturma başlatıldı!

Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Musab Turan'ın, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili yönelttiği soruların yer aldığı videoyu sosyal medyada paylaşmasının ardından, ajansta büyük bir panik yaşandı.

Medyakoridoru'nun edindiği bilgiye göre; Turan'ın videosunun yayılmasının ardından kurumda soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında ilgili birimlerde inceleme başlatılırken, birim şeflerinden savunma istendi.

NE OLMUŞTU?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye, geçtiğimiz günlerde yayımladığı video ile Süleyman Soylu'yu hedef alan Sedat Peker ile ilgili sorular soran gazeteci Musab Turan, sosyal medyada paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı:

"Son günlerde gündemi meşgul eden konular var. Burada narko bürokrasiyle ilgili iddialar ülkemizi uluslararasıarenada zora soktu mu? Hükümetin buna ilişkin bir planı var mı? Ve de 19 yıllıkbir toplum hareketi olarak başlayan, milletin teveccühünü kazan AK Parti, ismi şaibelerle anılan Süleyman Soylu'dan daha mı küçük? Buna ilişkin çarşıda, pazarda, metroda, metrobüste çocuklar ve herkes bunu konuşuyor ama sayın bakanlarımız buna ilişkin tek kelime etmiyor.

Sayın Pakdemirli bakanımıza sorum da, sayın Soylu, kabine toplantısında buna ilişkin bir açıklama yaptı mı, savunması sizleri tatmin etti mi? Sayın bakanım, 3,5 yaşındaki oğlumun yüzüne bakarken bu maskeli balodan utanıyorum, Sizlerin çocuklarınız yok mu?"

Bakanlardan Mustafa Varank ise Turan'ı şov yapmakla suçladı.

 

twitter takip