Medyakoridoru Özel: Habertürk'teki işine son verilen Bülent Aydemir'in yerine hangi isim getirildi?

Medyakoridoru+%C3%96zel:+Habert%C3%BCrk%E2%80%99teki+i%C5%9Fine+son+verilen+B%C3%BClent+Aydemir%E2%80%99in+yerine+hangi+isim+getirildi?
ABONE OL

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in, Habertürk TV sunucusu Ebru Baki ve kanalın Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'i hedef göstermesinin ardından, Aydemir'in görevine son verildiği öğrenilmişti. Aydemir'den boşalan koltuğa o isim getirildi!

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin açıkladığı 100 maddelik yeni anayasa teklifinin konuşulduğu Habertürk'teki programın sunucusu Ebru Baki'yi hedef almıştı. Bu gelişmenin ardındam kanalın Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir görevden alınmış, Genel Yayın Yönetmeni Kürşad Oğuz ise istifa etmişti.

Medyakoridoru'nun edindiği bilgiye göre; Aydemir'den boşalan koltuğa Show TV'nin Ankara Temsilcisi Sibel Demirci Erdem getirildi. Erdem, aynı zamanda Show TV'deki görevine de devam edecek.

ANKARA TEMSİLCİLİKLERİ BİRLEŞTİRİLDİ!

Ayrıca Habertürk TV ve Show TV Ankara temsilcilikleri de birleştirilirken, oluşturulan yeni yapıda Fevzi Çakır da Ankara Temsilcisi Yardımcısı olarak görev yapacak.

İşte, kurum içi yapılan o duyuru:

 

OLAYIN GEÇMİŞİ!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin 100 maddelik yeni Anayasa önerisi hazırladığını duyurmuştu.

Bahçeli'nin canlı yayındaki sözleri, Habertürk'ten Ebru Baki'nin sunduğu Para Gündem programında masaya yatırıldı.

Ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya hesabından Habertürk sunucusu Ebru Baki'yi hedef aldı.

Yönter, şu ifadeleri kullanmıştı:

"1)- Habertürk’te art niyetli Ebru Baki’ye konuk olan Kemal Öztürk, Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu ile Gülfem Saydam Sanver’in Genel Başkanımızın 100 maddelik anayasa önerisini karalama çabaları edepsizlik ve terbiyesizliktir. Ne o, kaldıramadınız mı? Kudurdunuz değil mi?

2)- Ebru Baki, her seferinde MHP’ye tahammülsüzlüğünü ifşa eden, alaycı gülümsemesiyle gerçekleri çarpıtan sözde bir gazetecidir....Konuklarını MHP düşmanları arasından seçmesi tam bir kokuşmuşluktur...Bugünkü golü çıkaramayınca çirkefliği ve çirkinliğe tercih ettiler. Yuh olsun!”

Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir, bu sabah Ebru Baki’nin sunduğu Para Gündem programında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Son zamanlarda bir alışkanlık başladı böyle gazetecilere, hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda ayar veren, hedef gösteren açıklamalar.

Bu ifadeleri, aynen ölçüsüyle ne bir eksik ne bir fazla, Ulvi Bey'e iade ediyorum. Gazetecileri hedef gösteren böyle açıklamaları kabul etmiyorum.”

Aydemir'in açıklamasından sonra MHP Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Aydemir için, "Siz kimsiniz, hangi ölçü ve yüzle MHP ve Sayın Genel Başkanımızı özür dilemeye davet ediyorsunuz? Size bu gücü kim veriyor? Televizyon ekranlarından aklınızca siyasete ayar vermeye cüretini nerden buluyorsunuz?" ifadelerini kullandı. 

 

twitter takip