Televizyon dünyasından acı haber! 'Beni Bırakma' dizisinde kamera asistanı koronavirüsten hayatını kaybetti!

Televizyon+d%C3%BCnyas%C4%B1ndan+ac%C4%B1+haber%21;+%E2%80%99Beni+B%C4%B1rakma%E2%80%99+dizisinde+kamera+asistan%C4%B1+koronavir%C3%BCsten+hayat%C4%B1n%C4%B1+kaybetti%21;
ABONE OL

atv'de yayınlanan 'Beni Bırakma' adlı dizide kamera asistanı olarak görev yapan Mert Dizemen'in Covid-19 nedeniyle hayatını kaybettiği iddia edilmişti. Konuyla ilgili bilgi almak için ulaştığımız Oyuncular Sendikası acı haberi doğruladı...

Pınar Karahan / Serbest gazeteci

[email protected]

 

Yapımcılığını Focus Film'in üstlendiği, başrollerinde ise Sude Doğar, Emrah Akduman, Berkay Veli, Esengül Aypek ve Çağla Çukurova'nın yer aldığı atv'nin "Beni Bırakma" adlı dizisinden dün akşam saatlerinde acı bir haber ulaştı. Dizinin setinde kamera asistanı olarak çalışan Mert Dizemen'in, koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdiği öne sürüldü.

Televizyon dünyasında büyük üzüntü yaratan bu iddiayı teyit etmek için ulaştığımız Oyuncular Sendikası ise acı haberi doğruladı.

OYUNCULAR SENDİKASI: VEFAT HABERİ DOĞRU ANCAK O AÇIKLAMA BİZE AİT DEĞİL

Konuyla ilgili Medyakoridoru'na açıklama yapan Oyuncular Sendikası, aldıkları bir duyum üzerine yapılan araştırmalar sonucunda maalesef vefat haberinin gerçek olduğunu teyit ettiklerini belirtti. Sendika, açıklamasında ayrıca bazı medya kuruluşlarında iddia edildiği gibi olayı kamuoyuna kendilerinin duyurmadıklarının, söz konusu haberlerde kullanılan ifadelerin ise kendilerine ait olmadığının da altını çizdi.

Dizemen'in 30 Ekim’de test sonucunda Covid-19 testinin pozitif olduğunun belirlendiği ve o tarihten bu yana da karantinada olduğu ifade edildi.

Adli mercilerin, 6 Kasım gecesi Mersin'deki evinde yaşamını yitiren Dizemen'in ölümüyle ilgili inceleme başlattığı belirtiliyor.

Bazı medya organlarında yayınlanan ve Oyuncular Sendikası'nın kendilerine ait olmadığını belirttiği o açıklama metni ise şöyle:

Düne kadar (6 .11. 2020) süreci çok hafif atlattığını arkadaşlarıyla paylaşmış durumunun iyi olduğunu dile getirmiştir. Dün Mersin’deki annesiyle görüştüğünde göğsünde ağrı, kolunda uyuşma olduğunu söylemiş ancak herhangi bir tıp kuruluşuna başvurmamış, gece uykusunda da bu elim olay gerçekleşmiştir. Adli merciler ölümü şüpheli bulmuş ve gerekli adli süreci başlatmışlardır. Mert arkadaşımız sadece Beni Bırakma setimizde çalışmış olup Acemi Anneler dizisinde hiç bir şekilde görev almamıştır. Sigortalı personel listesinde de Mert’in Beni Bırakma dizimizi gerçekleştirdiğimiz Dizi Yapım ltd Şti nde çalıştığı görülmektedir. Hepimizin başı sağolsun. Allah rahmet eylesin.

twitter takip