Yeni kanalını Medyakoridoru açıklıyor! Habertürk TV'den ayrılan Murat Güloğlu'nun yeni adresi belli oldu!

Yeni+kanal%C4%B1n%C4%B1+Medyakoridoru+a%C3%A7%C4%B1kl%C4%B1yor%21;+Habert%C3%BCrk+TV%E2%80%99den+ayr%C4%B1lan+Murat+G%C3%BClo%C4%9Flu%E2%80%99nun+yeni+adresi+belli+oldu%21;+
ABONE OL

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Habertürk TV'den ayrıldığını duyuran Murat Güloğlu'nun hangi kanalla el sıkıştığı netlik kazandı.

Bugün kişisel Instagram hesabından Ciner Medya Grubu'na bağlı olan Habertürk TV'den ayrıldığını duyuran deneyimli ekran yüzü Murat Güloğlu, çok yakın bir tarihte yeni bir kanalda izleyicileriyle tekrar buluşacağının bilgisini de vermişti.

Medyakoridoru'nun edindiği bilgiye göre; deneyimli sununun yeni adresi, aynı medya grubu çatısı altında yayın yapan Show TV oldu.

Güloğlu, önümüzdeki günlerde Show TV'de sabah haberlerini sunacak.

Murat Güloğlu, Habertürk TV'de "Gün Başlıyor" isimli programı sunuyordu.

MURAT GÜLOĞLU KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü mezunu. Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Avrupa Birliği ve Dış Politika Programı'nda yüksek lisans derecesine sahip. IPI (Uluslararası Basın Derneği) Türkiye Ofisi Sertifika Programı sahibi.

Mesleğe 1995 yılında başlayan Güloğlu, uzun süre birçok TV kanalı haber ve program departmanında spiker, muhabir, editör ve yapımcı olarak görev aldı. 1999 yılında üyesi olduğu Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından "Yılın En İyi Televizyon Gazetecisi" ödülüne layık görüldü. Muhabirliğin ardından kamera önüne geçerek haber spikerliği ve program sunuculuğu yaptı. FOX'ta Evinizin Oğlu Murat Güloğlu sloganıyla program sunuculuğu - haber spikerliği yaptı ve Çalar Saat Hafta Sonu kuşağını sundu. Mart 2017'de Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev ile ilgili yaptığı yorumdan dolayı işine son verildi. Son olarak Habertürk TV'de "Gün Başlıyor" isimli programın sunuculuğunu yaptı. Murat Güloğlu'nun "Gitmesen...Gitme Sen." isimli bir kitabı bulunmaktadır.

 

twitter takip