3. Antalya Akra Caz Festivali Biletleri satışa çıktı!

3.+Antalya+Akra+Caz+Festivali+Biletleri+sat%C4%B1%C5%9Fa+%C3%A7%C4%B1kt%C4%B1%21;
ABONE OL

Caz müziğin ünlü isimleri, 3. Antalya Akra Caz Festivali'nde sanatseverlerle buluşuyor. Bu yıl Antalya'da üçüncüsü gerçekleşecek olan festival, modern ve klasik cazın yanı sıra caz müziği, funk, rock, latin, soul ve elektronik tarzla harmanlayan renkli bir müzikal yelpazeyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Haziran ayında yapılması planlanan fakat; Tu¨rkiye Cumhuriyeti‘nin ilgili bakanlıklarınca yayınlanan genelgeler kapsamında alınan o¨nlemler ve uluslararası seyahat engelleri gibi nedenlerle ertelenen 3. Antalya Akra Caz Festivali, 26 Eylül - 09 Ekim 2020 tarihleri arasında Akdeniz’in ve Bey Dağları’nın eşsiz manzarası eşliğinde Akra Hotels ‘in açık hava sahnesinde gerçekleşecek. 
 
Türk Hava Yolları’nın ulaşım sponsoru olduğu, Akra Hotels tarafından düzenlenen festivalin biletleri, yurt içinde ve yurt dışında Biletix gişelerinde ve biletix.com adresinde satışta.  3.Antalya Akra Caz Festivali’nin tek konser biletleri 120 TL’den, tüm konserleri kapsayan kombine biletleri ise 400 TL’den Biletix gişelerinden ya da www.biletix.com adresinden alınabilir.
 
Bilet satışı ve etkinlik ile ilgili tüm düzenlemeler, Tu¨rkiye Cumhuriyeti‘nin ilgili bakanlıklarınca yayınlanan genelgelerdeki şartlar doğrultusunda gerçekleştirilecektir. Festivaldeki etkinlikler numarasız oturma düzeniyle gerçekleşecektir. Festival tarihine kadar Tu¨rkiye Cumhuriyeti‘nin ilgili bakanlıklarınca ayakta etkinliklere izin verilmesi ile ilgili genelge çıkması durumunda festivaldeki etkinlikler, genelgedeki şartlar doğrultusunda geçmiş yıllarda olduğu gibi ayakta gerçekleşecektir.
 
Festival üçüncü yılına; kendine has yorumu, renkli ve güçlü sesiyle beğeni toplayan, Hollanda’da yaşayan Türk kökenli sanatçı Karsu ile başlıyor. 26 Eylül’deki açılış gecesinde caz, blues, funk ve etnik ritimleri birleştirdiği bestelerini seslendirecek olan Karsu’nun yanı sıra Akra Jazz Band de sahne alacak. 
 
Gitar sanatçısı Önder Focan ve Şallıel Kardeşler; Önder Focan besteleri ve bazı Türk müziği parçalarının “funk jazz” yorumundan oluşan funky ve enerjik ritimlere sahip “Funkbook” projesiyle 30 Eylül’de sahnede olacak. 
 
“Sonic Boom”, müzikseverlerin yakından tanıdığı dört başarılı isim, Elif Çağlar (vokal), Çağrı Sertel (tuşlu çalgılar), Alp Ersönmez (bas gitar) ve Volkan Öktem’in (davul) bir araya gelmesiyle, 2019 yılında kuruldu. “Sonic Boom” projesi 2 Ekim’de dinleyenlerle buluşacak.  
 
Akustik bir caz manouche grubu olan Flapper Swing, 1920’li ve 30’lu yılların caz standartlarını seslendirecekleri “Swing Gecesi” ile 3 Ekim akşamı izleyenlere festivalin en renkli konserlerinden birini yaşatacak.  Gecede Flapper Swing’e, swing döneminin muhteşem danslarıyla “Swing Dance Antalya” eşlik edecek. 
 
“İstanbul Sessions” projesiyle İstanbul’un dinamik renklerini sunmaya devam eden İlhan Erşahin, sevilen parçaları ile 7 Ekim’de, grubuyla festival sahnesinde olacak bir diğer isim. 
 
Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, üçüncü yılında da festivali yalnız bırakmıyor. 8 ve 9 Ekim tarihlerinde iki konser ile sanatseverlerle buluşacak olan sanatçının, Türk edebiyatının unutulmaz şair ve yazarlarının şiirlerini bestelediği şarkı albümlerinin dördüncüsü olan yeni albümü Antalya’da ilk kez dinleyenlerle buluşacak. Fazıl Say şarkılarını güçlü sesi ve büyüleyici sahne performansıyla solist Serenad Bağcan yorumlayacak. Vurmasazlarda Aykut Köselerli, viyolonselde Jamal Aliyev eşlik edecek. 
 
twitter takip