9 Kere Leyla filminin ilk tanıtımı yayınlandı!

9+Kere+Leyla+filminin+ilk+tan%C4%B1t%C4%B1m%C4%B1+yay%C4%B1nland%C4%B1%21;
ABONE OL

Ünlü yönetmen Ezel Akay’ın yeni filmi '9 Kere Leyla'nın ilk teaserı yayınlandı. Başrol oyuncusu Haluk Bilginer de,  teaserdaki şarkıya sesiyle hayat verdi.

Erkeklerin erkeklere eleştirisi niteliğindeki eğlenceli şarkı dikkat çekerken izleyiciler de filmin çok eğlenceli ve kaliteli göründüğüne ve kadın-erkek ilişkilerine dair güzel bir film olacağı konusunda yorumlarda bulundu.

Filmde; Demet Akbağ, Haluk Bilginer, Elçin Sangu, Fırat Tanış ve Alican Yücesoy yer alırken film, Haluk Bilginer'in Uluslararası Emmy Ödülü’nü kazandıktan sonra ilk projesi olma özelliğini de taşıyor.

Yönetmen Ezel Akay, geçtiğimiz günlerde Ocak ayının sonunda çekimlerin bittiğini ve filmin kurgu aşamasında olduğunu açıklamıştı.

Mart ayında vizyona girecek 9 Kere Leyla'nın teaser şarkısının bestesi de Ender Akay’a, sözleri ise Ezel Akay ile Uğur Saatçi’ye ait.

9 Kere Leyla, iş adamı Adem’in (Haluk Bilginer) eşi Leyla (Demet Akbağ) ile sevgilisi Nergis (Elçin Sangu) arasında kalışının eğlenceli hikayesini anlatıyor. Figen Ermek Özçorlu – Umut Özçorlu/Contact Film Works yapımcılığındaki filmin dağıtımcısı ise CGV Mars.

twitter takip