At Hırsızı filminin konusu ne, oyuncuları kimler?

At+H%C4%B1rs%C4%B1z%C4%B1+filminin+konusu+ne,+oyuncular%C4%B1+kimler?
ABONE OL

At Hırsızı, Imdb puanı yüksek denebilecek seviyede yani 6,6 olan bir Kırgızistan filmidir.

2017 yılında gösterime giren ve orjinal adı Centaur olan At Hırsızı filmi bir Kırgızistan yapımıdır. Yönetmen Aktan Arym Kubat'ın çektiği film 1 saat 29 dakikadır.

Çekimleri Kırgızistan'ta yapılan At Hırsızı filminin oyuncu kadrosunda ise; Aktan Arym Kubat, Nuraly Tursunkojoev ve Zarema Asanalieva yer almaktadır.

6,6 Imdb puanına sahip olan filmin müzikleri de ilgi çekmiştir.

At Hırsızı Konusu Ne?

Centaur; sessiz, sakin ve mütevazi bie adamdır. Sağır karısı Maripa ve küçük sevimli çocuğuyla birlikte Kırgızistan'ın küçük bir köyünde yaşar. Komşuları arasında saygı duyulan, süphe duyulmayan biri olarak bilinen Centaur'un içinde derinlerde bir inancı vardır. Hala Kırgız insanlarının; bir zamanlar atları ve birlik olmaları sayesinde, yenilmez olduklarını ancak bu gücü kötüye kullandıklarından ötürü cezalandırıldıklarına inanır. Centaur at hırsızı olur, geceleri at sürerek ve affedilmek için dua ederken bu laneti kaldırabileceğini düşünüyordur. Fakat onun bu sırrı çok uzun süre gizli kalamaz. Gerçekler ortaya çıktığında ailesinin, köylülerinin ve kendisinin kaderine karar vermek zorunda kalacaktır.

twitter takip