Bangoverz’ın peşine takılın: “Take a Ride”

Bangoverz%E2%80%99%C4%B1n+pe%C5%9Fine+tak%C4%B1l%C4%B1n:+“Take+a+Ride”+
ABONE OL

Elektronik müziğin yükselen ismi Bangoverz yeni teklisi Take a Ride ile yeniden dinleyicilerin karşısında! İlk iki single Hard Reality ve Come Inside’ı takip eden üçüncü tekli Take a Ride, GRGDN Müzik etiketi ile 20 Ağustos itibariyle tüm dijital platformlarda!

Efe Yılmaz ve Mert Zeybekci, geçtiğimiz Mayıs ayında ilk teklileri Hard Reality ile yeni projeleri Bangoverz’ı müzikseverlerin beğenisine sunmuştu. Yeni tekli Take a Ride, Bangoverz’ın heyecan verici serüveni için ihtiyacımız olan tüm enerjiyi veriyor. Bu yolculuk boyunca, keskin melodiler ve harekete geçirici arpejlerle buluşan modern tekno baslar her saniye artarak devam ediyor.

Hayat mücadelesinin özünün ve ruhumuzu korumak için yarattığımız hayal dünyalarında nasıl başa çıktığımızın öyküsünü anlatan Hard Reality ve hayat, duygular, enerji ve heyecan hakkındaki gerginliklerden kurtulmaya odaklanan Come Inside’ın ardından gelen üçünçü parça Take a Ride, Bangoverz hikayesini genişleterek dinleyicileri farklı duygulara ve yolculuklara sürüklüyor.

Bangoverz, 2010’da ülkemize Eurovision ikinciliği getiren, MTV EMA ödüllü ve yaklaşık 200 bin fiziksel albümü satılan maNga’nın eski DJ’i Efe Yılmaz ve Deep, Tekno ve House müziği setleri ile sahip olduğu vizyonu ifade eden Mert Zeybekci tarafından 2020 yılında İstanbul’da kuruldu.

Yılmaz ve Zeybekci’nin eğlenme üzerine kurulu bakış açılarıyla bir araya getirdikleri Bangoverz, tekno ve house müziğe ait elementlerin sentezlendiği, harika baslardan, arpejlerden ve son derece modern hatlardan oluşan parçalarıyla taptaze bir proje.

Amerika’da izlediği bir DJ performansı sonrasında turntable tekniğine ve sesine aşık olan Efe Yılmaz, 1999 yılına gelindiğinde, kendisi çoktan elektro alanında müzik yapmaya ve radyo DJ’liğine başlamıştı. Efe, maNga grubu tüm dünyada çeşitli performanslar icra ederek 4 albüm çıkardı.

Gençlik yıllarından beri müzik dünyasının her bir tarafında yer alan Mert Zeybekci, İstanbul elektronik gece hayatının yükselişinin öncesinde house ve tekno müziğe derin bir sevgi duymuş, heyecan dolu setleriyle kendini ifade etmeye başlamıştır. Mert, daha birçok sahne gösterisi icra etmeyi ve Deep, Tekno ve House müziğinde sahip olduğu vizyonu tüm dünyaya sergilemeyi planlıyor.

twitter takip