Bergen filmi nerede gösterimden kaldırıldı?

Bergen+filmi+nerede+g%C3%B6sterimden+kald%C4%B1r%C4%B1ld%C4%B1?
ABONE OL

Gazeteci Candaş Tolga Işık duyurdu. Farah Zeynep Abdullah'ın başrolde oynadığı 'Bergen' filmi, Bergen'i öldüren eski eşi Halis Serbest'in yaşadığı Adana Kozan'da aniden gösterimden kaldırıldı.

Vizyona girmesiyle gündeme oturan Farah Zeynep Abdullah'ın başrolde oynadığı "Bergen" filmi ile ilgili ilginç bir gerçeği gazeteci Candaş Tolga Işık duyurdu.  

'Acıların kadını' olarak bilinen Bergen, Adana Pozantı’da 14 Ağustos 1989 tarihinde boşandığı eşi Halis Serbest tarafından kurşunlanarak, 30 yaşında öldürüldü.

Geçtiğimiz gün, katıldığı Söylemezsem Olmaz programında hayatını kaybeden Bergen hakkında ağza alınmayacak sözler söyleyen Halis Serbest ise Adana Kozan'da yaşamaya devam ediyor.

Gazeteci Candaş Tolga Işık ise resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan film ile alakalı bir paylaşımda bulundu.

Işık, Kozan'da filmin aniden gösterimden kaldırıldığını açıklarken, "8 mart öncesi size bir Türkiye gerçeği anlatayım: Bergen'i öldüren Halis Serbest'in yaşadığı Kozan'da belediye sineması bugün aniden Bergen filmini yayınlamaktan vazgeçti! Filmin İstanbul'daki galasına çevik kuvvet geldi. Ölüm tehditleri alan yapımcıları ise korumalarla yaşıyor.

Az önce Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ı aradım ve "1 ay önce rezervasyonu yapılan film neden gösterime girdiği gün bir anda vizyondan kaldırıldı?" diye sordum. "Öyle uygun görüldü" dedi. Sayın Başkan, tüm ısrarlarıma rağmen başka bir yanıt vermedi" şeklinde konuştu.

twitter takip