İBB'den müzisyenlere 2 bin lira destek!

%C4%B0BB%E2%80%99den+m%C3%BCzisyenlere+2+bin+lira+destek%21;
ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, Twitter'dan müzisyenlere 2.000 TL destek sağlanacağı açıklamasnı yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, koronavirüs salgını nedeniyle çalışamadığı için zor günler geçiren müzisyenleri desteklemek amacıyla başlayacak olan 'İstanbul Bir Sahne' etkinliklerinin yanı sıra, maddi desteğin sağlanacağını da duyurdu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun müzisyenlere destek verdiği videolu mesajının yer aldığı paylaşımda Ongun, "15 gün sonra İstanbul sokakları sanatla dolacak. İBB, pandemi dolayısıyla ekonomik zorluk yaşayan müzisyenlere 2000 TL destek olacak" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu videodaki konuşmasında, "İstanbul’u dev bir açık hava sahnesine dönüştürüyor, pandemi dolayısıyla ekonomik zorluk yaşayan sanatçılarımızla dayanışmayı güçlendiriyoruz. 39 ilçede 100’den fazla noktada İstanbul Bir Sahne etkinlikleri başlıyor" açıklamasında bulundu.

Konserlerde belediye olarak salgın önlemlerinin alınacağına dikkat çeken İmamoğlu, "İstanbullular pandemiye rağmen güvenle ücretsiz bir nevi konser keyfi yaşayacak” dedi.

Etkinlikte sahne almak isteyen müzisyenler, https://istanbulbirsahne.com adresinden başvuru yapabilecek.

İşte, o duyuru:

 

twitter takip