İstiklal'de Reggaeton ve Afro Beats ile Unutulmaz Gece!

%C4%B0stiklal%E2%80%99de+Reggaeton+ve+Afro+Beats+ile+Unutulmaz+Gece%21;+
ABONE OL

Aytunç Bentürk Dans Akademi ve Kuzgun Müzik organizasyonuyla 5 Mart Cumartesi akşamı Beyoğlu’nun yeni gözdesi Dorock XL Taksim/Pinç PUB sahnesinde gerçekleşecek dans gecesi, katılanlara unutulmaz anlar yaşatacak. Son yılların en popüler danslarından Reggaeton ve Afro Latin aynı gecede dans severlerle buluşacak.

Son yılların en popüler dansları Reggaeton ve Afro Latin 5 Mart Cumartesi akşamı Türkiye’de ilk kez nefes kesen bir parti ile İstiklal Caddesi’ni sallayacak. Dans severlerin Beyoğlu’nun yeni gözdesi Dorock XL Taksim/Pinç PUB sahnesinde buluşacağı gece, Aytunç Bentürk Dans Akademi ve Kuzgun Müzik organizasyonuyla gerçekleşecek.

Sürpriz performanslar

Ünlülerin koreografı, Dünya Salsa Şampiyonu Aytunç Bentürk ve muhteşem dansçılar geceye nefes kesen dans şovları ile damga vuracak.

Ünlü isimlerle workshop!

Son dönemde Edis, Demet Özdemir gibi yıldızlarla yaptığı danslarla parlayan, ünlü dansçı Onur Alp Sancaktar, Meriç Su Giray ve Aytunç Bentürk etkinliğe katılanlarla partiden önce buluşacak ve dans severlere kısa bir workshop verecek. Böylece hiç bilmeyenler de bu danslarla tanışma fırsatı bulacak.

Sürpriz DJ performanslarının renk kattığı gecede bahara enerji dolu bir başlangıç yapılacak.

TARİH: 5 Mart Cumartesi

SAAT: 21.00-03.00

BİLETLER SALON GİRİŞİNDE TEMİN EDİLEBİLİR.

twitter takip