Redd grubundan Maçka Parkı'nda konser!

Redd+grubundan+Ma%C3%A7ka+Park%C4%B1%E2%80%99nda+konser%21;
ABONE OL

Rock müzik grubu Redd'in Maçka Parkı'nda verdiği açık hava konserine ilgi büyük oldu.

Rock müziğin sevilen gruplarından Redd'in solisti Doğan Duru, sosyal medya hesabından Maçka Parkı'nda konser yapacaklarını duyurmuştu.

Saat 19.00'da başlayan konsere İstanbul'un çeşitli ilçelerinden gelen çok sayıda kişi katıldı. Yaklaşık bir saat süren konserde aylarca canlı performans dinleyip izleyemeyen katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Grubun solisti Doğan Duru "Bugüne kadar niye buluşmadığımız konusunda bir sürü şey söyleyebilirim. Bizim sektör bu işi bilen bir sektör, havalarda ısındı, açık havada konser yapmamak için hiçbir neden yok. Bu konserler nizami şekilde yapılır. Hijyen maske ve her türlü önlemi alırlar. Bu işi halı sahadakilerden daha iyi biliyorlar. Bu konserlerin bir an önce olması lazım. Birçok arkadaşımızı hem bedenen, hem ruhen kaybettik. Bizim sektördeki ekonomiyi ancak biz düzeltiriz. Yardımlarla, desteklerle düzelecek bir şey değil. Hiçbir kampanya bu kadar çok insanı kapsayamaz, biz sahneleri istiyoruz. Zaten insanlar buradalar, parklardalar, sokaktalar. Havalar sıcak keyiflerine bakıyorlar. Biz de uzakta bir yerde müzik yaptık. Bunun hiçbir sakıncası olmadığını gördük. Bir an önce aşılar gelirse, bu işin daha hızlı bir şekilde çözüleceğini düşünüyorum" dedi.

twitter takip