Selfy’den evde gençlik festivali!

Selfy%E2%80%99den+evde+gen%C3%A7lik+festivali%21;
ABONE OL

Üniversitelileri eğlenceyle buluşturan SelfyFest, bu yıl Ramazan Bayramı’nın üçüncü günü düzenlediği SelfyFest Online Kampüs etkinliğinde Acun Ilıcalı’dan Fernando Muslera ve Danilo Zanna’ya kadar çok sayıda ünlü ismi Instagram’dan canlı yayında bir araya getirdi. Gripin konseri ile sona eren festival 1,5 milyon izlenme rakamına ulaştı.

Türk Telekom’un gençlik platformu Selfy’nin her sene ilgiyle beklenen gençlik festivali SelfyFest, bu yıl Covid-19 tedbirleri kapsamında online olarak düzenlendi. 26 Mayıs Salı günü Selfy Instagram hesabı üzerinden gün boyunca yapılan canlı yayınlarda, ünlü isimler gençlerle bir araya geldi. İnteraktif yarışmalarla sürpriz hediyelerin verildiği festival üniversitelilerden büyük ilgi gördü.
 
Ünlü konuklarla dopdolu içerik
 
Oyuncu ve sunucu Hakan Hatipoğlu’nun moderatörlüğünde düzenlenen canlı yayınların ilki ‘10 Numara Sohbetler’de spor spikeri Sinem Ökten, Galatasaray’ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera ve Fenerbahçeli basketbolcu Luigi Datome’yle eğlenceli bir sohbet gerçekleştirdi. Muslera, Sinem Ökten’le yaptığı sohbet sırasında en çok kullandığı Türkçe kelimelerin “Babacığım” ve “Maşallah” olduğunu dile getirirken, salgın dönemini İtalya’daki evinde geçiren Datome ise “Bu süreçte biraz daha sabırlı olmamız lazım” mesajını iletti. Ardından sempatik şef Danilo Zanna, öğrencilerin sevdiği lezzetlerden oluşan bir menü hazırladı.
 
Diğer yandan, Dijital Müzik Sohbetleri, gençlerin severek takip ettiği müzisyenleri ağırladı. Feride Hilal Akın, yeni yazdığı şarkısını ilk kez canlı yayında SelfyFest Online Kampüs izleyicileri için seslendirdi. Bilal Sonses ve Can Ozan da ‘Evde Kalma’ deneyimlerini paylaşırken canlı performanslarıyla da gençlere festival havasını yaşattı.
 
Canlı yayın aralarında Selfy Instagram hesabındaki hikayeler üzerinden düzenlenen yarışmalarla Luigi Datome’nin yazdığı ‘Benim Yolum Benim Oyunum’ kitabının da aralarında olduğu sürpriz hediyeler verildi. ‘Survivor Talks’ canlı yayınında Survivor’ın eski yarışmacılarından Damla Can ve moderatör Hakan Hatipoğlu kendi Survivor hatıralarını anlattı. SelfyFest Online Kampüs’ün en ilgi gören kısımlarından biri ise, Acun Ilıcalı’nın canlı yayına katılması oldu. Türk Telekom’un iletişim sponsoru olduğu Survivor yarışmasının kamera arkasıyla ilgili anekdotlar aktaran Ilıcalı, bir gün önce gerçekleştirdiği Instagram canlı yayının 3 milyon kişi tarafından izlendiğini söyleyerek sosyal medyanın önemine vurgu yaptı.
 
Canlı yayın kayıtları IG TV’de
 
Bayram günü festival keyfini gençlerin evlerine taşıyan SelfyFest Online Kampüs, rock grubu Gripin’in sevilen şarkılarını seslendirdiği konser ile noktalandı. Festivalin kayıtları, etkinliği kaçıran ya da bu keyfi bir kez daha yaşamak isteyen gençlerin tekrar izleyebilmesi için Selfy’nin IG TV hesabına (@selfycomtr) yüklendi.
 
 
twitter takip