'Sevgisiz' filminin konusu ne, oyuncuları kimler?

%E2%80%99Sevgisiz%E2%80%99+filminin+konusu+ne,+oyuncular%C4%B1+kimler?
ABONE OL

Bu akşam TRT 2 ekranlarında yayınlanacak olan 'Sevgisiz (Loveless)' filmiyle ilgili merak edilenleri sizler için derledik...

Günümüz Rus sinemasının usta yönetmenlerinden Andrey Zvyagintsev'in Yabancı Dilde En İyi Film kategorisinde Oscar adayı olarak gösterilen filmi "Sevgisiz", bu akşam saat 21:30'da TRT 2 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki filmin başrollerinde hangi isimler var, konusu ne?

Dram türündeki filmin başrollerinde; Maryana Spivak, Aleksey Rozin, Varvara Shmykova, Matvey Novikov ve Daria Pisareva gibi isimler yer alıyor. 

IMDb : https://www.imdb.com/title/tt6304162/

Filmin konusu:

Moskova yaşayan Zhenya ve Boris’in evliliklerinde artık sona gelinmiştir. Nefret ve suçlamalarla tükettikleri evliliklerini sonlandırmak üzere olan çift hayatlarında yeni bir başlangıç yapmanın heyecanı içerisindedirler. Oysa 12 yaşındaki oğulları Alyosha için durum çok farklıdır. Ailesi tarafından sevilmeyen, içe dönük ve mutsuz bir çocuk olan Alyosha, kendisini dayanılmaz bir yük olarak görmektedir. Anne ve babası bilmese de Alyosha onların tüm kavgalarını duymuştur ve ansızın ortadan kaybolur. Zhenya ve Boris çocuklarının kaybolduğunu ancak 2 gün sonra fark edecektir.

twitter takip