8 Temmuz reyting sonuçları belli oldu!

8+Temmuz+reyting+sonu%C3%A7lar%C4%B1+belli+oldu%21;
ABONE OL

8 Temmuz akşamı en çok hangi yapım izlendi? Fox TV'nin yeni başlayan dizisi 'Sen Çal Kapımı' ilk bölümüyle nasıl sonuçlar aldı?

8 Temmuz Çarşamba gününe ait reyting sonuçları açıklandı.  
 
Günlük olarak yayınlanan ve Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralama belli oldu.
 
Dünkü sonuçlara göre; Fox TV'nin yeni başlayan dizisi 'Sen Çal Kapımı' Total'de 4.09 reytingle üçüncü, AB grubunda 4.99 reytingle ikinci, Abc1'de ise 4.92 reytingle yine ikinci sırada yer aldı.
 
Klişe senaryosu, başrol oyuncularının performansları ve daha önceki dizilerindeki şansızlıkları düşünülünce 'Sen Çal Kapımı' için daha düşük bir sonuç bekleniyordu ama dizi yayın hayatına ilk bölüm için güzel başlamış görünüyor.
 
Konu kolay tahmin edilebilir olsa da, bundan sonra konusunu akıcı anlatırsa yaz aylarını rahatlıkla geçirebilecek gibi görünüyor. Ekranların dolduğu ve rekabetin kızıştığı yeni sezona kalıp kalamayacağını da o zaman göreceğiz ama en azından Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi kendilerini izleyiciye bir parça sevdirmişe benziyorlar.
 
Reytinglerin zirvesinden düşmeyen tv8 yarışması 'Survivor' ise yine tahtını korudu. Artık finale yaklaşan yarışma heyacanın artmasıyla izleyiciyi kendisine çekmeye devam ediyor. Yarışma eski reytinglerini kaybetse de, ilk sıradan inmiyor.
 
Survivor dün akşam; Total'de 6,47 reyting, AB grubunda 5,45 reyting, Abc1 grubunda da 6,93 reyting alarak birinci oldu.
 
Gündüz kuşağının sevilen programı, 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' ise Sen Çal Kapımı dizisinin başlamasıyla Total'de sürdürdüğü başarısını Ab ve Abc1 grubunda biraz kaybetmişe benziyor.
 
Program, Total'de; 4,17 reytingle ikinci, AB grubunda, 2,67 reytingle altıncı, Abc1 grubunda ise 3,49 reytingle beşinci oldu. Son
günlerde izlenme oranlarını arttıran program, dün AB ve Abc1 grubunda Sen Çal Kapımı dizisini geçmeyi başaramadı.
 
'Sen Çal Kapımı'nın tekrar bölümü de reyting sıralarının üst sıralarında yer aldı. 
 
Dizinin tekrar bölümü de her üç kategoride de dördüncü sırada yer aldı.
 
'Fox Ana Haber' de, Total'de; 2,95 reytingle beşinci, AB grubunda 3,76 reytingle üçüncü, Abc1 grubunda ise 3,83 reytingle yine üçüncü oldu. 
 
 
twitter takip