Survivor birinciliğini koruyor ama düşüşe mi geçti?

Survivor+birincili%C4%9Fini+koruyor+ama+d%C3%BC%C5%9F%C3%BC%C5%9Fe+mi+ge%C3%A7ti?
ABONE OL

Medyakoridoru editörü Sibel Doğu, 29 Haziran tarihin rating rakamlarını sizler için yorumladı...

29 Haziran Pazartesi akşamı en çok izlenen yapım Survivor oldu.
 
Survivor, her üç kategoride de birinci sırada yer aldı ancak özellikle bu sezonda koronavirüs salgını nedeniyle ekranların boşalmasının ardından altın çağını yaşayan ve tarihinin en yüksek reytinglerini alan yarışmada bir parça düşüş de söz konusu.
 
Finale yaklaşırken heyecanın da aslında yükseldiği yarışma bu sene yarışmacıların arasındaki aşk iddialarını da kullanarak en unutulmaz Survivor sezonlarından birisi olmayı başardı.
 
Survivor Total'de; 8,98 reytingle, AB grubunda 8,10 reytingle, Abc1 grubunda da 9,54 reytingle birinci oldu. 
 
atv ekranlarında yayınlanan komedi dizisi Gençliğim Eyvah ise kendisine az çok bir kitle edinmişe benziyor.
 
Yaz dizileri arasında izleyici ile ilk buluşan dizi olan Gençliğim Eyvah iki rakip kebapçının hikayesi ile zaman zaman bir dönemin en güzel dizilerinden 'İkinci Bahar'ı da anımsatmıyor değil. Ama konusu ona göre daha eğlenceli ve komik işleniyor elbette.
 
Kış sezonuna çok kalacak gibi görünmese de şu anlık devam edebilir denilen sonuçlar alan Gençliğim Eyvah'da biraz yükseliş de söz konusu.
 
Dizi, Total'de 4,17 reytingle ikinci, AB grubunda 3,25 reytingle üçüncü, Abc1 grubunda ise 3,50 reytingle beşinci oldu.
 
atv'nin fenomen sabah programı Müge Anlı ile Tatlı Sert ise aynı Survivor gibi altın çağını yaşıyor. Zaten kemik bir kitlesi hatta büyük bir hayran kitlesi olan program ekranların oldukça boş olduğu bu günlerde daha da çok izlenmeye, reyting listesinde daha da üst sıralara çıkmaya başladı.
 
1 Haziran'da ara verdiği ekrana dönen program, Total'de;  4,10 reytingle üçüncü, AB grubunda 2,91 reytingle beşinci, Abc1 grubunda da 3,59 reytingle dördüncü oldu.
 
Ekranların en çok izlenen ana haber bülteni olan Fox TV Ana Haber Bülteni ise, Fatih Portakal'ın sezon arası vermesinin ardından ufak bir düşüş söz konusu. 
 
"Fox Ana Haber" Total'de 3,46 reytingle dördüncü, AB grubunda 4,33 reytingle ikinci, Abc1 grubunda da 4,08 reytingle yine ikinci oldu. 
twitter takip